Aktywne Wpisy
Ketoprofen +5
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +171
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
#bialorus #granica #uchodzcy #polska #polityka
Trzeba by więcej kamer na płocie
Ale oni będą je rozwalać
@szef_foliarzy: @Tytanowy_Lucjan To czemu teraz nie postawimy muru te 100m od tego, ja wiem że pewnie chodzi o pieniądze ale to by była najlepsza opcja. Najpierw musieli by przedostać się przez ten płot a potem już radośnie napotkali
Obrazek dla moderacji zostawiam jakby jakiś delikatny płatek śniegu się spłakał (⌒(oo)⌒)
Ewentualnie dwa strzały ostrzegawcze i tyle, obowiązkiem żołnierza jest oborona granic a jak ma być tak jak teraz to jaki jest sens tam stać? Tak samo, z drugiej strony jak Niemcy nam wrzucają, policja niemiecka nie powinna mieć w ogóle możliwości wjazdu na nasz
Ale lepsze by była zapora 100 m od granicy a przed nią 50 metrów szerokość zasieków