@Roger_Casement: Tutaj przykład z drugiej strony, chyba najnormalniejszym elementem jest tutaj flaga LGBT, bo przynajmniej w założeniach jest to nienacechowane negatywnie, choćby w porównaniu do krytycznych słów o demokratach ¯\(ツ)/¯
@Roger_Casement: Trzeba przedawkować TVN i gazetę wyborczą. Człowiek się czuje wtedy jak w oblężonej twierdzy. Z resztą druga strona robi to samo często. Ludziom którzy nie potrafią oddzielić polityki od życia prywatnego polecam odstawienie mediów
@andbatros: świetny komentarz, tak samo kobietom mocno sympatyzującym z Lewicą oraz mężczyznom fanom Konfederacji. Jak to nie jest specjalna zagrywka socjotechniczna żeby dzietność spadała to ja nie wiem co to ma być XD
@Roger_Casement: to jest ewidentny czub, każda strona takich ma. Ten ma skrajny odjazd w jedną stronę, a typy jeżdżące z wyskrobanymi płodami na żuku w drugą, kościelną. #!$%@? po prostu
#bekazlewactwa #bekazprawactwa #4konserwy #neuropa #konfederacja
Z resztą druga strona robi to samo często. Ludziom którzy nie potrafią oddzielić polityki od życia prywatnego polecam odstawienie mediów
@Roger_Casement: soję ;)
@Roger_Casement: tylko jedno: niewiele
@Adamfabiarz propsuje?
@andbatros: sęk w tym, że polityka decyduje o wszystkim, nie wyłączając życia prywatnego w które również ingeruje.
Ja np. lubiłem w czasie prywatnym chodzić z wykrywaczem metali ale pis mi tego zabronił. Już trochę jarzysz czy ci narysować?
@andbatros: Daj przykłady w ten sam deseń. Zresztą nic nie przebije ślubu ludka z gadzinówki wyborczej i jego ozdób xD
Tak, tylko lewaki #!$%@?.
wystarczy popatrzec na awatary na wykopie teraz do tych antypis dołączyli antyruskie
całe swoje życie zredukowane do jednego poglądu