Aktywne Wpisy

Plotkova99 +34
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
To jak ściskać się z stalinem wiedząc co działo się w Katyniu i Gułagach.
#polityka #rosja #ukraina #wojna
źródło: 2024-07-05T113726Z_1576432738_RC2ZO8AOKED6_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-HUNGARY-RUSSIA-1024x672
Pobierz@Gluptaki: wszyscy wtedy już wiedzieli o Katyniu, wszyscy wiedzieli o Gułagach... Taki był, jest i będzie świat :(
źródło: obraz_2024-07-08_114836994
Pobierzźródło: Screenshot 2024-07-08 105030
PobierzProszę pana, no ale przecież chciał dobrze, a taki Tusk to co? Spotkał się na molo, żółwiki przybijał, a co załatwił? No nic nie załatwił, dobrze czas nakleić sobie na czoło naklejkę na ubikację i porozmawiać o tym, ile kosztują buty Tuska.
źródło: 1704636132c77c638d14604adc5d8f54
Pobierz@greg818181: wtedy jeszcze myśleli, że Katyń był sprawką niemców. No i ruscy pomogli pokonać hitlera (po tym jak wcześniej przez 2 lata mu pomagali). Żeby była jasność - ja ich nie bronię i zgadzam się z Tobą w 100% - ale nawet oni dogadywali się i szczerzyli do kamer po wojnie, a nie
Co innego ścisnąć rękę szemranemu gościowi,.
Co innego z uśmiechem ścisnąć rękę temu samemu gościowi, ale klika lat później kiedy jest już znanym i skazanym
źródło: putin_papiez
PobierzGdyby tylko ten "szemrany" gość miał już na sumieniu Grozny i o mało nie wjechał do Tbilisi (jeden taki ma nawet tam swoje pomniki i ulice, bo według Gruzinów powstrzymał szemranego)
Gdyby tylko ktoś już wtedy przed "szemranym" ostrzegał, ale został wyśmiany i nazwany szajbusem
@Gluptaki:
@eduardo-garcia: gdyby ktoś nie wyzywał wszystkich do okola (od Czechów, Niemców, Francuzów, Szwedów i wszystkich innych sąsiadów) od agentów, zbrodniarzy, zamachowców i czyhających na polską rację stanu to może był by brany na poważnie.
Gdyby tylko ktoś kto rządził 8 lat był w stanie sprowadzić wrak w którym rzekomo dokonano zamachu na jego brata to by nie
źródło: import-wegla-z-rosji
Pobierz@Gluptaki: Każdy kraj robi interesy z Rosją. Pomimo sankcji wiele krajów nadal handluje, bo to się po prostu opłaca. Kretynizmem byłoby rezygnacja z tanich surowców jako jedyny kraj UE i to dość biedny. To jakbyś nagle stwierdził, że wywalisz swojego smartfona i