Aktywne Wpisy

mirko_anonim +24
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to

SzubiDubiDu +176
Prawo Zimy nr 2:
Im większy SUV przed tobą tym wolniej jedzie.
#motoryzacja #polskiedrogi #zima #prawojazdy
Im większy SUV przed tobą tym wolniej jedzie.
#motoryzacja #polskiedrogi #zima #prawojazdy
źródło: car-road-mountains-surrounded-bt-fir-trees-covered-by-snow
Pobierz

Czym większy debil tym więcej fanów i jak tu rządy i inni ludzie na szczycie mają szanować plebs, kiedy już ja z trochę większym IQ niż średnie nie mogę powstrzymać się od gardzenia plebsem
@NowyStaryMirek: a stare pokolenie to mądrzejsze było? nie pamiętasz jak emocjonowano się big brotherem?
@NowyStaryMirek: taa, kiedyś to było nie to co teraz. No nie kolego, każde pokolenie zasadniczo jest głupie bo ludzie są zasadniczo głupi. 10 lat temu popularne było bodajże warsaw shore i też ludzie się tym emocjonowali. A gale pato? A kononowicz? Na każdą generacje znajdziesz podobne g---o, po prostu ludzie są głupi i lubią głupie rzeczy.
@NowyStaryMirek: xD, cały program gdzie najważniejszym tematem było z kim j----a sie frytka jest niby lepszy?
@NowyStaryMirek: przecież tego mocnygaza oglądają dzieciaki w wieku nastoletnim, oni o bigbrotherze nie słyszeli nigdy. Dla nich to taka sama rewolucja jak dla nas big brother i frytka ruchająca się w jacuzzi
@NowyStaryMirek: zachowujesz sie jak typowy boomer, za moich czasów to było a ci gówniarze to nic nie wiedzą. To samo mówili starsi ludzie o big brother, że to chore, nienormalne, debilne.