Aktywne Wpisy

Glar +112
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu

Komentarz usunięty przez autora
nie czuje potrzeby wandalizmu po alkoholu, a pije dużo
jakbym coś takiego odwalał po alko to bym się nad piciem zastanowił
źródło: b0d54f7290a04e09b43b35a728ee967d
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
XD
Yep, porównałem się do strażaka, tak było.
@PodniebnyMurzyn:
Teraz takie świętoszki w komentarzach, ale jakby przyszło co do czego, to pierwsi by tłukli puste butelki po piwie.
Przepraszam że nie jestem z normalnej rodziny...
Not very libertarian of you xD
@Paranoija: Co ty p--------z, chłopie? Libertarianizm oznacza rozsądek i odpowiedzialność, a nie brak żadnych zasad - moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna wolność drugiego człowieka. Oznacza też poszanowanie własności, także publicznej infrastruktury, bo jakby nie patrzeć wszyscy się na nią zrzucamy, czyli jesteśmy poniekąd jej właścicielami. Cóż, może jeszcze dorośniesz, na razie jesteś głupim gówniarzem, kolejnym na mojej czarnej liście.
No tak, bo ja o tym do Ciebie napisałem, dokładnie odniosłeś się do tematu, kap.