Wpis z mikrobloga

#francja
We Francji wygrywa partia stalinowska na którą głosują głównie muzułmanie i murzyni a na wykopie święto xD
Wykop który nienawidzi rozdawnictwa i islamizacji cieszy się ze zwycięstwa islamskiegosocjalizmu xD #polityka
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A dlaczego mają deportować kogoś z obywatelstwem francuskim?

@PiotrFr: Oprócz imigrantów z obywatelstwem francuskim w ostatnich dekadach mają stały dopływ nieleglnej imigracji i bez obywatelstwa. Pamiętaj, że statystyki przestęczości wśród imigrantów nie obejmują obywateli Francji.
  • Odpowiedz
@djtartini1:

w ostatnich dekadach mają stały dopływ nieleglnej imigracji i bez obywatelstwa.

Co to ma do głosowania za czymś aby nie być deportowanym jako imigrant?
  • Odpowiedz
@pogromca_kucy: Skrajna to tam może nie jest jedna partia a LFI ma najwięcej mandatów.

Nowy Front Ludowy składa się z Partii Socjalistycznej, Francji Nieujarzmionej (LFI), Zielonych i Francuskiej Partii Komunistycznej.
  • Odpowiedz
@Oltwk93: xD
diaspora islamska to 8-10% populacji francji, głównie ulokowana w duży miastach jak paryż, marsylia, lille i mówię ci to dlatego że we Francji są jowy więc ta cała twoja teza o murzynach islamistach głosujących na "stalinowską" partię to beka xd
  • Odpowiedz
A co mnie k---a obchodzi Francja? Nigdy w życiu nawet tam nie byłem i nie mam zamiaru nigdy być xD.

@Flypho:

Akurat fakt, że w drugim największym kraju UE będzie rządzić proislamska koalicja z komuchami na pokładzie ma całkiem spore znaczenie dla Polski czy UE więc bym tego tak nie lekceważył.
  • Odpowiedz
@Oltwk93: Chłop się wybił na mówieniu, że Francja staje się coraz bardziej Kreolska i to dobra rzecz, że największym problemem dla suwerenności francji są etniczni Francuzi co nie chcą zaakceptować nowego porządku, oraz j---ć pejsatych, na tym ostatnim to poparcie, im wywaliło ale szczerze jak miałaby wygrać LePen skoro elity, normiki, ciapaki i murzyńce głosowały na macrona / lewicę, protest rolników był dawno, w sumie to francja się w gorsze
  • Odpowiedz