Aktywne Wpisy
bugzer +612
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +22
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
Dziś garść danych z internetów. W oparciu o dane spisane przez @Huck9 tutaj postanowiłem nieco rozszerzyć tabelę. Dane ze spotify niestety mogą zakłamywać choćby przez to, że dany zespół będzie miał jeden hit grany wszędzie i nagle się okaże że jego popularność będzie zawyżona. Dlatego dodałem licznik obserwujących z facebooka. Niestety dane nieco zaokrąglone ale jednak dają dość konkretny obraz.
ps. Wyniki powyżej 1 mln są pogrubioną czcionką.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polandrock #woodstock #statystyka
Jak będzie co najmniej 10 plusów, wtedy przygotuję
The Prodigy
Spotify -> 3 999 692
Facebook -> 3 500 000
Last.fm -> Listeners 2 600 000 , a Scrobbles (odtworzeń) 119 600 000
I teraz co jest bardziej wiarygodne? chyba Last.fm bo jednak Ci co nie mają Spotifi a słuchają muzyki od czasów zanim powstały serwisy streamingowe - używali plików lokalnie i właśnie last.fm żeby "odchaczyć" ile słuchają ;) i zostało im to do dzisiaj.
Sam mam ponad
Bo z tych danych wychodzi że Lady Pank jest bardziej popularna i znane niż Jinjer czy Napalm Death - a wiemy że tak nie jest.
Jakiś przykład ? ;>
Jest naprawdę dużo ludzi którzy używają płyt - czy też swoich plików z tych płyt które mają lub kupują cyfrowe wersje na bandcamp. i nie używają serwisów w/w/. Jakaś tam część używa last.fm - kiedyś byla to liczba okoł 100 milionów userów - nie wiem jak
Ale dane z Last.fm - są