Aktywne Wpisy
wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +22
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
Chciałbym wziąć coś w leasing. Na ten cel mogę wyłożyć 100-120k na wpłatę własną. Rata na jaką mogę sobie pozwolić to 3000-3200 netto (Mając na uwadze możliwość odliczenia 50% vatu od raty, czyli brutto to okolice 4000) + wykup 1%.
Auto nie musi być nowe, może być nawet 1-2 roczne. Grunt, żeby było jeszcze na sensownej gwarancji.
Czy w takich pieniądzach jestem w stanie wyrwać jakieś w miarę doposażone bmw3/5 albo audi a6? Czy lepiej się obudzić i pójść do salonu skody (╥﹏╥)?
@stary_grat Ale te 7000 na emeryturze beda warte tyle co dziś 2000. Wole na starość zdychać z głodu w teraz brylować w fajnym aucie
@stary_grat To jest tez troche tak ze im wiecej wydajemy
Audi a4 / a6
Bmw 3,4,5 (ten model i poprzedni)
Na te modele są fajne rabaty + ewentualnie roczny dwuletni spoko wychodzi, ale nie zdzwi się jak dostaniesz lepszą cene na nowy w finansowaniu niż na roczny
Komentarz usunięty przez moderatora