Wpis z mikrobloga

Bycie szlaufem w obecnych czasach to powód dumy i okazaja by się tym chwalić w necie.
Kiedyś takie panie były wytykane palcami na ulicy, dzisiaj dają demoralizujący przykład jeszcze młodszemu pokoleniu, a jak przyjdzie czas na ustatkowanie to znajdzie jakiegoś simpa, który będzie myślał, że los się do niego uśmiechnął i znalazł swoje szczęście w życiu.
Smutne to
#p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
Polejmnie - Bycie szlaufem w obecnych czasach to powód dumy i okazaja by się tym chwa...

źródło: 20240706_080655

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
@Stroqus Podawałem dolną granicę widełek z pamięci. Sprawdziłem specjalnie ten wywiad sprzed 2 tygodni i mówiła tam o 55k-120k USD miesięcznie. Do miliona brakuje, ale też podejrzewam że jest na fali wznoszącej.
  • Odpowiedz
Teraz masz wygodniej, bo łatwiej znaleźć wartościową kobietę, bo szybciej takowego szlaufa zweryfikować.

@dr_papieros: xDDDDDDD człowieku, znam szare myszki, o których w życiu byś nie powiedział złego słowa, a mają przeszłość taką, że wątpisz we wszytko, w co wierzysz, no nawet szlaufy mają do siebie więcej szacunku xD
  • Odpowiedz
@Polejmnie: jak najbardziej należy takie zachowanie pochwalać, nie tępić, zachęcać, żadnego shamingu itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całe mnóstwo miałem koleżanek z trupami w szafie co jej maż nie ma pojęcia, bo niby jak ma wiedzieć co #!$%@?ła (... i komu) na imprezie pierwszego roku studiów w 2011. A tak to same się przyznają by nie traktować ich jak ludzi, jak najbardziej zmiana na lepsze.
  • Odpowiedz