Aktywne Wpisy
PanMuchomorekk +47
Dochodzac do 30 uświadomiłem sobie - jak życie szybko przemija. Praca, dom, trening, zwiększanie kompetencji, czill. Powtórz. Chwila wytchnienia na weekend. Powtórz. Jeb rok. Drugi. Trzeci. Na razie uczę się już mniej przejmować pracą, bo to człowieka może szybko zamęczyć i zamydlić mu, co tak naprawdę się liczy. Co dalej to nie wiem. Przykro się ogląda coraz starszych rodziców. Mam świadomość, że w każdy już dzień może ich zabraknąć. Stare znajomości pokończone.
pamparam2 +136
Sto lat Kamil!
Kiedyś takie panie były wytykane palcami na ulicy, dzisiaj dają demoralizujący przykład jeszcze młodszemu pokoleniu, a jak przyjdzie czas na ustatkowanie to znajdzie jakiegoś simpa, który będzie myślał, że los się do niego uśmiechnął i znalazł swoje szczęście w życiu.
Smutne to
#p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
@WielkiNos: Ale lepsze z wyglądu niż nowa Dacia, premium już tak ma xD
@Polejmnie: jak wspomniane wyzej, to onlyfansiara i zwykla dziw... znaczy se wyzwolona kobieta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Ale widze, ze rozszerza kontent, wczesniej wrzucala tylko cycki do neta, teraz juz grubsze akcje odchodza.
No ale pamietaj, to faceci uprzedmiotowiaja kobiety
@Polejmnie: Kiedyś to miasto to był jeden wielki burdel (jakieś 100 lat temu). Jakieś 30 lat temu to tam pod pałacem gdzie ona robi sobie zdjęcie to był wielki targ, a w okolicy było pełno złodziei, #!$%@? i ćpunów, na bilbordach modelki świeciły cyckami i wszystko było brudne.
Nie wiem dlaczego młodzieży wydaje się, że kiedyś to ludzie byli jakoś bardziej cnotliwi