Wpis z mikrobloga

Mam dość... Od poniedziałku do piątku praca, po pracy zajmuję się dzieciakami i potem do spania. W weekendy to już całowicie nie ma czasu. A żona wymyśla kolejne pożeracze czasu. A to grządki, a to pierdyliardy kwiatków. Oczywiście podlewanie grządek spada na mnie bo ona wieczorem pranie robi, albo dzieci do spania ogarnia. A gdy ja chcę zrobić coś koło domu to od razu, że sobie hobby rozwijam, a ona nie ma 10 minit aby sobie coś porobić. Więc aby znaleźć parę minut na szybko zrobiłem automatykę do podlewania. Ale ona już myśli o szklarnii. Ale kurde od kiedy pomalowanie dachu albo naprawienie czegoś w domu to hobby. Dostałem jeszcze na dzień ojca niby od dzieci zestaw śrubokrętów i takich tak. No nie mogę... Chcę kiedyś odpalić konsolę do gier i w spokoju pograć sobie chwilę. #gorzkiezale k---a.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chciałeś babę i gowniaki to masz, teraz nie wyj na wykopie, że życia nie masz ¯(ツ)

@Heady1991: ale wy jesteście z-----i xd myślę że chłop nie chciał takie zycia dlatego własnie sie żali. Nie zawsze życie sie tak idealnie układa jak by sie mogło wydawać, ale żeby to wiedzieć trzeba sie wyprowadzić od mamy albo chociaz mieć ze 30 lat. S---------y bez wyobraźni...
  • Odpowiedz
@Heady1991: to jeszcze gorzej dla ciebie że w tym wieku poziom empatii i wyobraźni masz na tym poziomie. Serio, powiedziałbyś coś takiego komuś kto przypadkowo wygadałby ci sie w autobusie czy w jakiejs poczekalni?
  • Odpowiedz