Aktywne Wpisy
Boroborro +84
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +175
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
źródło: Screenshot_20240704-110557_Facebook
Pobierzźródło: xD
Pobierz-Robert!!! Mówiłem Ci już, nie całuj mnie w usta!
-Ja p------e! O c--j Ci chodzi Anka!!!
- ...
-(ꖘ‸ꖘ)
źródło: orangutan-interview
PobierzTyp co w ogóle ubrał jakąś indiańską piżamę do zdjęcia...
źródło: bobek
PobierzCo za kraj, boże
Widzę, że wykopki weszły w 5 gęstość spie$£#%olenia i potrafią czytać w myślach XD
[PR] Drodzy Państwo Lewandowscy, ostatnie wpisy w internecie rzucają podejrzenie, że w Państwa związku się nie wiedzie. Proponujemy umieścić parę subtelnych wpisów na Instagramie, gdzie okazują sobie Państwo czułość
[Anka] co k---a mnie obchodzi zdanie jakichś przegrywów z internetu, w chuju mam tych biedaków, nic nie będę wstawiać. Już po tym j-----m pocałunku w tunelu dalej mam koszmary
[Robert] ale Aniu...
[A] Ty mi tu k---a nie Aniuj, mam
źródło: O182620om
Pobierz