Wpis z mikrobloga

• 339
Miało być normalne, a wyszło jak wyszło. Pewnie im nadwyżki drzwiczek zostały na magazynach, a szkoda wyrzucać.
  • Odpowiedz
Czemu okno życia w Niemczech wygląda jak drzwiczki do piekarnika?

@DrJudym: ponieważ posiadają termoizolację, więc nikt się nie poparzy, oraz nie słychać przez zamknięte krzyków
  • Odpowiedz
@DrJudym: w polsce tez sie to robi "anonimowo" a potem kazda polska gazeta pisze, ze jakis ksiadz czy inna zakonnica znalazla dziecko w miejscu, ktore jest przeznaczone do zostawiania dzieci
  • Odpowiedz
@nomysza6666: bo okna życia to najbardizej k---a bezużyteczna rzecz w historii tego kraju xD 90% NIGDY nie zostało użyte, dlatego jest takie wielkie halo jak komuś się coś odklei i jednak zostawi tam gówniaka, zamiast porzucić w szpitalu xD
  • Odpowiedz
  • 1
@_malinovy_: czytałem wiele razy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet pamiętam, że dwutomowe wydanie baśni musiałem kleić, bo się rozpadało. Najbardziej w pamięć zapadła mi jedna "Jasne słońce cię wyda", dość krótka baśń:

Pewien krawczyk podróżował po świecie za chlebem, lecz nie mógł znaleźć pracy, a bieda jego była taka, że nawet jednego halerza na jedzenie nie miał. W czasie tym na drodze spotkał go żyd. Pomyślał
  • Odpowiedz