Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miguelos: O kolesiu ostatnio ciągle mi jakieś szoty w socialach wyskakiwały, że przyjeżdża do Polski, a ja tego mokebiaka pierwszy raz na oczy widzę XD Chyba już się całkowicie zestarzałem. Wcześniej chociaż orientacyjnie znałem tych internetowych cwelebrytów. Nawet z ciekawości obejrzałem streama tego wielkiego wakandyjczyka ale nie dałem rady. Po prostu latach po starówce jak p----------y i wydziera swoją czarną japę - a za nim tłum 13 letnich dzieciaków i
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: to tak w skrócie ci opiszę tego celebryte internetowego. Też początkowo coś tam mi się pojawiało w necie. Raz wszedłem na jego streama i stwierdziłem, że jakaś małpa robi patostream, ale im dłużej oglądałem kolesia tym większe heheszki miałem. Typ jest mega spoko, bo jego content opiera się na robieniu beki z dzisiejszych chorych standardów jak np. mówienia nwordów i tego, że biali praktycznie zesrali się na punkcie tego
  • Odpowiedz
Do Polski przyjeżdża znany Youtuber IShowSpeed, ponad 25 milionów subskrypcji. Laska ledwo oddychając mówi że rzuciła wszystko byle tylko go zobaczyć.

@Miguelos: Przecież chłopaki też za nim latają i jak powaleni, co ty świrujesz.
  • Odpowiedz