Wpis z mikrobloga

#odyn #korsir #chylozaur Chylozaur wspominał na swoim filmie, że dostanie od odyńców sprzęt kamperowy do swojego vito. Czyli Tymon ma już ogarnięte współpracę i przynajmniej część sprzętu jest już w jego magazynie. Faktycznie odyńcom się nie spieszy. Do tego nagrał sobie współpracę z Kapitanem Przyczepą. Trzeba przyznać, że u Tymona nie ma ziewania tylko działanie.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@N4lesnik XD test klawiatury i nowe metody siadania na krześle bo tyle czasu będzie spędzał przed komputerem, że sobie kręgosłup uszkodzi.
  • Odpowiedz
  • 4
@elektryczny_mariusz jest taka firma, która nazywa się „rzetelna grupa”. Jeśli poda im się profil prowadzonej działalności to ogarną regulamin i politykę prywatności w maksymalnie dwa dni. Do mojego sklepu zrobili reg i pp za śmiesznie niskie pieniądze i do tego podsyłają aktualizacje i zmiany w prawie dotyczące tych dokumentów. No ale można siedzieć nad tym miesiącami, jak kto woli.
  • Odpowiedz
@R2F2 regulamin i polityka prywatności to jakieś 3-4 godziny. Można użyć darmowych generatorów, albo tych lepszych - płatnych np. Legal Geek
  • Odpowiedz
  • 0
@Gangreniak oglądaj ostatni film Chylozaura od 9 minuty. Ok 9:10 mówi, o tym że odyńce rozwijają się o kamperki i w związku z tym do vitolca przyjdzie boiler elektryczny i toaleta separacyjna
  • Odpowiedz
  • 0
@Korsir można też za grosze mieć ciągle wsparcie firmy, która się w tym specjalizuje, albo samemu dziergać tygodniami. Regulamin i polityka to rzecz w dużej mierze powtarzalna. Można delikatnie zmodyfikować już istniejące dokumenty i nie ma potrzeby bawić się z tym przez tak długi czas.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gangreniak Że kupił też nie powiedział, możemy sobie gdybać. I na myśli miałem to, że dostanie od Odyńców nie, że za darmo czy za pieniądze tylko, że od odyńców.
  • Odpowiedz
@R2F2: ktoś mi wytłumaczy jaki jest biznesowy sens współpracy z takim chlejozaurem? Typ ma 10k subow a Odyn prawie pół miliona, obaj działają w tej samej tematyce. Korsiry, chlejozaury i reszta tałatajstwa są produktami stworzonymi przez odyna. Zajebista współpraca my Ci damy produkty za kilka koła a ty nam swoich 200 unikalnych widzów (unikalnych w stosunku do odyna i OdyncePL. Podsumowując żeby się zwrócić babcia chlejozaura musiałaby zrobić 10 kamperow
  • Odpowiedz