Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +178
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jestem w grupie wierzycieli Assay i zwracam się z prośbą do Pana @virgola o zaprzestanie działań podburzających do składania roszczeń i zażaleń w związku z restrukturyzacją firmy Assay.
Chcę również podzielić się ważnym spostrzeżeniem. Treści publikowane przez @virgola są anonimowe i mogą być motywowane osobistymi przesłankami, a nie rzeczywistymi problemami. Przypominam, że to my, wierzyciele, decydujemy o dalszych krokach, a większość z nas głosowała za układem restrukturyzacyjnym, dając Assay szansę na oddanie pieniędzy.
W czyim imieniu działa Pan @virgola? Bo na pewno nie w naszym. Twierdzi, że ostrzegał tylko przed inwestowaniem w Assay, ale dlaczego jego rola nie zakończyła się na tamtym etapie? Czy to miłość, czy już obsesja?
Apeluję do wszystkich wierzycieli, aby nie reagowali na anonimowe i podburzające posty. Zachowajmy spokój i cierpliwość. Działania Pana @virgola oraz ślepa wiara w to co wypisuje na wykopie mogą doprowadzić do tego, że nic nie odzyskamy. Tylko kto wtedy na tym skorzysta?
Tyle pytań, a nadal brak odpowiedzi. Panie @virgola zapraszam!
Pozdrawiam,
ANONIMOWA wierzycielka
Jeszcze jedno czy ktoś z Was zna Virgusia chciałbym prześledzić jego poczynania albo czy ktoś interesował się Panem? Z kim po co jakie ma koneksje rodzinne itd? Na którym webinarxe padło że polityczne to może być
@agnesagi-fake:
xDD
I też nie umiesz odpowiedzieć na pytanie, jaki będzie tego wpływ na realizację układu Assay ASI?
Czyli twoim zdaniem wszyscy co zainwestowali w assay i spółki nie mają wiedzy, charyzmy (tak w ogóle to przez ch ale pewnie podstawówki nie udało się skoczyć), inteligencji itd. Jedno jest pewne na bank jesteś grubym inwestorem i pewnie odnosisz sukcesy we wszystkich inwestycjach :D Virugs co z tą polityką bo milczysz? Są tu jakieś osoby, które wiedzą więcej
Bardzo chciałbym poznać odpowiedzi na pytania od waszej liczniej grupy reprezentantów „prawdy” bo przecież nie inwestorów:
1. Kancelaria Lex Legis Group dlaczego jest polecana przez Agnes Agi skoro nie jest wierzycielem? dlaczego z tego co przekazał assay kancelaria ta kontaktowała się 2 lata temu w celu odkupu jeden ze spółek,o której podobno dużo pisaliście?
2. Co to oznacza że Virgola jest powiązany politycznie? Ani assay ani wy nie chcecie odpowiedzieć…co to za tajemnica skrywa się w tej układance?
3. Dlaczego profil Marcina Jastrzębskiego na fb kontaktował się z moją rodziną 2 lata temu jescze przed całym zamieszaniem? Skąd takie przygotowanie do akcji? Oczywscie kontakt z MJ tylko na fb, telefon spotkanie nie wchodzi w gre ( ͡° ͜
Panie Kamilu proszę się nie wypowiadać w moim imieniu - to ja jestem autorką tego wpisu. Pana @agnesagi-fake proszę o zachowanie spokoju i kultury w dyskusji, choć zdaję sobie sprawę, że może to być trudne. Pan @virgola nie odpowiedział na większość zadanych tutaj pytań, ale bardzo interesuje się Hyperstrange. Mam nadzieję, że
@krakowiaczek7: Zadałem jedno pytanie i nie otrzymałem odpowiedzi.
Mogą być motywowane czymkolwiek... Temperaturą powietrza, zimną wodą w kranie, kolorem nieba.
@virgola i inni uczestnicy dyskusji na tym serwisie pozostają w swoich wypowiedziach zazwyczaj bezstronni a przypominam, że jeszcze żyjemy w wolnym kraju, gdzie prawo do krytyki w wielu sytuacjach wyłącza bezprawność, tym bardziej jeśli krytyka i inne podejmowane działania mieszczą się w definicji Interesu społecznego, w tym poszkodowanych
Odnośnie nawoływania:
1. Virgola pisał do akcjonariuszy, byłych pracowników, kontrahentów, spółek portfelowych od prawie 3 lat. Negatywnie wypowiadając się o firmie assay. Działanie na niekorzyść wizerunku firmy, publikował zdjęcia byłych pracowników i inwestorów. Zaczepiał wszystkich, których się da. Póki co otrzymałem 15 maili i wiadomości, które wysyłał a na pewno jest tego więcej - chętnie się podzielę.
2. Wypowiedzi są nacechowane nie ma w nich bezstronności. Jak chcesz to możemy wspólnie to przeanalizować! Daj mi jeden przykład gdzie napisał coś pozytywnego o assay? O uokiku, o układzie o czymkolwiek. Nawet o śmierci prezesa napisał w taki sposób, ze
Podejrzewanie wszystkich, świadczy o wysokim stopniu paranoi. Po co ja się mam z Tobą spotykać? Ja nie muszę Tobie nic udowadniać. Z Twoich wypowiedzi, wnioskuję, że to Ty masz się czym chwalić. Co Cię powstrzymuje? Upublicznij dowody na obszernie przedstawiane zarzuty, bo chwilowo mącisz tym kijem w bajorze i nic z tego nie wynika.
Zapraszam na kawę do UK.
Huk trzaskających dup zwolenników Assay był tak wielki, że aż przyszli na wykop. Do wywołania tego wystarczyła sucha, dość formalna informacja, że klienci mogą złożyć zażalenie na decyzję sądu o zatwierdzeniu układu. Piękne.
Przypominam, że od dwóch dni nie potrafisz mi odpowiedzieć na jedno proste pytanie o wpływ pogarszającej się kondycji Hyperstrange na realizację układu z wierzycielami Assay ASI.
Właśnie nie odpowiedziałeś na nie. Takie jedno proste pytanie Cię przerosło.
Ja nie chcę układu? xD
Nawet pisałem, że dla mnie to nawet lepiej, bo kabaret będzie trwał dłużej.