Wpis z mikrobloga

Cześć!

Jestem w grupie wierzycieli Assay i zwracam się z prośbą do Pana @virgola o zaprzestanie działań podburzających do składania roszczeń i zażaleń w związku z restrukturyzacją firmy Assay.

Chcę również podzielić się ważnym spostrzeżeniem. Treści publikowane przez @virgola są anonimowe i mogą być motywowane osobistymi przesłankami, a nie rzeczywistymi problemami. Przypominam, że to my, wierzyciele, decydujemy o dalszych krokach, a większość z nas głosowała za układem restrukturyzacyjnym, dając Assay szansę na oddanie pieniędzy.

W czyim imieniu działa Pan @virgola? Bo na pewno nie w naszym. Twierdzi, że ostrzegał tylko przed inwestowaniem w Assay, ale dlaczego jego rola nie zakończyła się na tamtym etapie? Czy to miłość, czy już obsesja?

Apeluję do wszystkich wierzycieli, aby nie reagowali na anonimowe i podburzające posty. Zachowajmy spokój i cierpliwość. Działania Pana @virgola oraz ślepa wiara w to co wypisuje na wykopie mogą doprowadzić do tego, że nic nie odzyskamy. Tylko kto wtedy na tym skorzysta?

Tyle pytań, a nadal brak odpowiedzi. Panie @virgola zapraszam!

Pozdrawiam,
ANONIMOWA wierzycielka
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pytanie do uczestników w tak burzliwym wątku w którym las rak sie pojawia…czy ktoś zna kancelarię Lex Legis Group? Mam tutaj parę ciekawych wątków a dostałem namiar od Pani z grupy na fb jako godna polecenia!

Jeszcze jedno czy ktoś z Was zna Virgusia chciałbym prześledzić jego poczynania albo czy ktoś interesował się Panem? Z kim po co jakie ma koneksje rodzinne itd? Na którym webinarxe padło że polityczne to może być
  • Odpowiedz
Sytuacja opisywana w gazetach odnośnie spółki jest czytelna…było dobrze, później było do d--y

@agnesagi-fake:
xDD
I też nie umiesz odpowiedzieć na pytanie, jaki będzie tego wpływ na realizację układu Assay ASI?
  • Odpowiedz
Po pierwsze co cię to interesuje skoro nie głosowałeś bo nie wpłaciłeś złotówki do assay? Chcesz decydować o moich pieniądzach o tym co w życiu robię i jakie decyzje podejmuje? To jest chore. Uważasz, że lepsza byłaby upadłość i syndyk w kolejności wtedy na pewno odzyskam więcej pieniędzy? dziwnym trafem zależy na tej upadłości :D Wierzyciele zdecydowali głosując i to jest koniec tematu, nie ty, nie twoi koledzy tylko osoby, które wpłaciły
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake: Ja się z Twoimi bredniami nie zgadzam. Ale z brakiem wiedzy, rezolutności w działaniu, taktyki, pracyzji, haryzmy, inteligencji i przede wszystkim wpadnięciu w nisze #assay nie możesz odmówić. Cały czas przedstawiana jest sprawdzona i rztelna informacja. Aż chce się czytać i chłonąć. Zapewniam to nie wiara, tylko wiedza :-D
  • Odpowiedz
@kamil_kamil12345K: zajebisty jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli twoim zdaniem wszyscy co zainwestowali w assay i spółki nie mają wiedzy, charyzmy (tak w ogóle to przez ch ale pewnie podstawówki nie udało się skoczyć), inteligencji itd. Jedno jest pewne na bank jesteś grubym inwestorem i pewnie odnosisz sukcesy we wszystkich inwestycjach :D Virugs co z tą polityką bo milczysz? Są tu jakieś osoby, które wiedzą więcej
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake: Patrz masz tu odpowedź od gościa z podstawówki jak śmiesz sądzić: ,,Ubodło w kakałko,, :-D Poza tym nie odwracaj kota ogonem, bo strasznie manipulujesz słowem. Tanie teksty, które wznosisz na #assay - to nie przejdzie, do twojego poziomu rozmowy :-D Szkoda, że nie byłeś taki wyrywny, jak teraz, gdy Assay ,, obracał,, ,,jeleni,, przez słuchawkę :-D Nie wiem, czy wogóle zasługujesz, aby @virgola odpisywał typowi, Twojemu
  • Odpowiedz
@kamil_kamil12345K: poziom kakała mówi wszystko ale klikaj dalej. Mam wątpliwości czy oba te konta Kamill i Virgola nie należą do jeden osoby, tak jak konto Marcina Jastrzębskiego na fb który kontaktował się ze mną ponad dwa lata temu… dziwny zbieg okoliczności, a może rozdwojenie jaźni to by wiele tłumaczyło :D mam jeszcze maila z konta przevirgola@yah……. którego wysłał do mojego byłego doradcy, ciekawe czy to też przypadek Virgola Przevirgola hmm.
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake: Jeśli masz wątpliwości, to dobrze. Bo trzeba je mieć w życiu. To na pewno po omacku, drogą dedukcji dojdziesz do prawdy. I może nawet zostaniesz oświecony. Od siebie tylko dodam, Twoje majaki na temat #assay, to czyste mżonki. Szczęścia i zdrowia życzę k.k.k.
  • Odpowiedz
A ja ci życzę z całego serca żeby ci abw i prokuratura zapukała do drzwi :D ciekaw jestem kogo są te konta Kamila, virgoli, Marcina Jastrzębskiego fb i agnes Agi ;)
Bardzo chciałbym poznać odpowiedzi na pytania od waszej liczniej grupy reprezentantów „prawdy” bo przecież nie inwestorów:

1. Kancelaria Lex Legis Group dlaczego jest polecana przez Agnes Agi skoro nie jest wierzycielem? dlaczego z tego co przekazał assay kancelaria ta kontaktowała się 2 lata temu w celu odkupu jeden ze spółek,o której podobno dużo pisaliście?
2. Co to oznacza że Virgola jest powiązany politycznie? Ani assay ani wy nie chcecie odpowiedzieć…co to za tajemnica skrywa się w tej układance?
3. Dlaczego profil Marcina Jastrzębskiego na fb kontaktował się z moją rodziną 2 lata temu jescze przed całym zamieszaniem? Skąd takie przygotowanie do akcji? Oczywscie kontakt z MJ tylko na fb, telefon spotkanie nie wchodzi w gre ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@kamil_kamil12345K:

Autor tego wpisu, ciebie również zaprasza do studzenia emocji ( nie jesteś pępek świata )

Panie Kamilu proszę się nie wypowiadać w moim imieniu - to ja jestem autorką tego wpisu. Pana @agnesagi-fake proszę o zachowanie spokoju i kultury w dyskusji, choć zdaję sobie sprawę, że może to być trudne. Pan @virgola nie odpowiedział na większość zadanych tutaj pytań, ale bardzo interesuje się Hyperstrange. Mam nadzieję, że
krakowiaczek7 - @kamilkamil12345K: 
Autor tego wpisu, ciebie również zaprasza do stud...

źródło: 14973740951517

Pobierz
  • Odpowiedz
Chcę również podzielić się ważnym spostrzeżeniem. Treści publikowane przez @virgola są anonimowe i mogą być motywowane osobistymi przesłankami, a nie rzeczywistymi problemami.

Mogą być motywowane czymkolwiek... Temperaturą powietrza, zimną wodą w kranie, kolorem nieba.

@virgola i inni uczestnicy dyskusji na tym serwisie pozostają w swoich wypowiedziach zazwyczaj bezstronni a przypominam, że jeszcze żyjemy w wolnym kraju, gdzie prawo do krytyki w wielu sytuacjach wyłącza bezprawność, tym bardziej jeśli krytyka i inne podejmowane działania mieszczą się w definicji Interesu społecznego, w tym poszkodowanych
  • Odpowiedz
@Savicky: kolejne fake konto… zdjąłeś już zdjęcie jednego ze startupów assay?

Odnośnie nawoływania:
1. Virgola pisał do akcjonariuszy, byłych pracowników, kontrahentów, spółek portfelowych od prawie 3 lat. Negatywnie wypowiadając się o firmie assay. Działanie na niekorzyść wizerunku firmy, publikował zdjęcia byłych pracowników i inwestorów. Zaczepiał wszystkich, których się da. Póki co otrzymałem 15 maili i wiadomości, które wysyłał a na pewno jest tego więcej - chętnie się podzielę.

2. Wypowiedzi są nacechowane nie ma w nich bezstronności. Jak chcesz to możemy wspólnie to przeanalizować! Daj mi jeden przykład gdzie napisał coś pozytywnego o assay? O uokiku, o układzie o czymkolwiek. Nawet o śmierci prezesa napisał w taki sposób, ze
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake:

Podejrzewanie wszystkich, świadczy o wysokim stopniu paranoi. Po co ja się mam z Tobą spotykać? Ja nie muszę Tobie nic udowadniać. Z Twoich wypowiedzi, wnioskuję, że to Ty masz się czym chwalić. Co Cię powstrzymuje? Upublicznij dowody na obszernie przedstawiane zarzuty, bo chwilowo mącisz tym kijem w bajorze i nic z tego nie wynika.

Zapraszam na kawę do UK.
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake:
Huk trzaskających dup zwolenników Assay był tak wielki, że aż przyszli na wykop. Do wywołania tego wystarczyła sucha, dość formalna informacja, że klienci mogą złożyć zażalenie na decyzję sądu o zatwierdzeniu układu. Piękne.

Przypominam, że od dwóch dni nie potrafisz mi odpowiedzieć na jedno proste pytanie o wpływ pogarszającej się kondycji Hyperstrange na realizację układu z wierzycielami Assay ASI.

Daj mi jeden przykład gdzie napisał coś pozytywnego
  • Odpowiedz
@agnesagi-fake:
Właśnie nie odpowiedziałeś na nie. Takie jedno proste pytanie Cię przerosło.

Ja nie chcę układu? xD
Nawet pisałem, że dla mnie to nawet lepiej, bo kabaret będzie trwał dłużej.
  • Odpowiedz