Aktywne Wpisy
koronawirus +258
Cześć wszystkim. Jestem Dominik, jestem producentem filmowym, mam 29 lat i spasłem się jak świnia. Rozpoczynam właśnie walkę o swoje życie, którą chcę uwiecznić wraz ze swoją ekipą w 10 odcinkowym "serialu dokumentalnym", który za około pół roku zacznie być publikowany na youtube. Na dzień dzisiejszy ważę 157 kg przy wzroście 172. ( ͡° ʖ̯ ͡°). Miałem ciężki wypadek motocyklowy, z którego ledwo mnie uratowali i po którym leżałem 3 lata na plecach. Następstwem tego była ciężka nerwica lękowa o podłozu hipochondrycznym i depresja. Stres ciągle zajadałem, a leki psychotropowe pozbawiły mnie resztek motywacji. Jestem uwięziony w nie swoim ciele, dlatego resztkami sił postanawiam to zmienić.
Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować
Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować
Neobychno +190
Przesłuchałem wywiad z Zajaczkowską w podcaście Żurnalisty i muszę przyznać, że się zdziwiłem.
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Jestem w grupie wierzycieli Assay i zwracam się z prośbą do Pana @virgola o zaprzestanie działań podburzających do składania roszczeń i zażaleń w związku z restrukturyzacją firmy Assay.
Chcę również podzielić się ważnym spostrzeżeniem. Treści publikowane przez @virgola są anonimowe i mogą być motywowane osobistymi przesłankami, a nie rzeczywistymi problemami. Przypominam, że to my, wierzyciele, decydujemy o dalszych krokach, a większość z nas głosowała za układem restrukturyzacyjnym, dając Assay szansę na oddanie pieniędzy.
W czyim imieniu działa Pan @virgola? Bo na pewno nie w naszym. Twierdzi, że ostrzegał tylko przed inwestowaniem w Assay, ale dlaczego jego rola nie zakończyła się na tamtym etapie? Czy to miłość, czy już obsesja?
Apeluję do wszystkich wierzycieli, aby nie reagowali na anonimowe i podburzające posty. Zachowajmy spokój i cierpliwość. Działania Pana @virgola oraz ślepa wiara w to co wypisuje na wykopie mogą doprowadzić do tego, że nic nie odzyskamy. Tylko kto wtedy na tym skorzysta?
Tyle pytań, a nadal brak odpowiedzi. Panie @virgola zapraszam!
Pozdrawiam,
ANONIMOWA wierzycielka
Reasumując dobrze mi doradziłeś żeby nie publikować danych. Virgola ma w rodzinie sędzinę według tego co wychodzi z