Wpis z mikrobloga

Cześć!

Jestem w grupie wierzycieli Assay i zwracam się z prośbą do Pana @virgola o zaprzestanie działań podburzających do składania roszczeń i zażaleń w związku z restrukturyzacją firmy Assay.

Chcę również podzielić się ważnym spostrzeżeniem. Treści publikowane przez @virgola są anonimowe i mogą być motywowane osobistymi przesłankami, a nie rzeczywistymi problemami. Przypominam, że to my, wierzyciele, decydujemy o dalszych krokach, a większość z nas głosowała za układem restrukturyzacyjnym, dając Assay szansę na oddanie pieniędzy.

W czyim imieniu działa Pan @virgola? Bo na pewno nie w naszym. Twierdzi, że ostrzegał tylko przed inwestowaniem w Assay, ale dlaczego jego rola nie zakończyła się na tamtym etapie? Czy to miłość, czy już obsesja?

Apeluję do wszystkich wierzycieli, aby nie reagowali na anonimowe i podburzające posty. Zachowajmy spokój i cierpliwość. Działania Pana @virgola oraz ślepa wiara w to co wypisuje na wykopie mogą doprowadzić do tego, że nic nie odzyskamy. Tylko kto wtedy na tym skorzysta?

Tyle pytań, a nadal brak odpowiedzi. Panie @virgola zapraszam!

Pozdrawiam,
ANONIMOWA wierzycielka
  • 43
  • Odpowiedz
Przekazałem dziennikarzowi maile i zebrane informacje. Generalnie łatwo można znaleźć informację posługując się adresem mailowy, z którego do mnie napisał i paroma innymi wskazówkami, które zebrałem od pozostałych. Kolejno masz ceidg, wyszukiwarkę księgi wieczystej po adresie itd. Generalnie dosyć proste dziwię się, że assay o tym mówi głośno ale pewnie coś na rzeczy jest.

Reasumując dobrze mi doradziłeś żeby nie publikować danych. Virgola ma w rodzinie sędzinę według tego co wychodzi z
  • Odpowiedz