Aktywne Wpisy
Jan_Paolo_Secondo +847
Wy mówicie że to SCAM a ona odebrała certyfikat w firmie xdd Widzicie hejterzy znowu przegraliście.Taki certyfikat jednoznacznie pokazuje że to poważny biznes a nie oszustwo #frajerzyzmlm
Sebastian_II_Mordeczka +1047
#nieruchomosci Śniadaniówka ciśnie po deweloperach xD Właśnie pokazują jak wysokie są marże na przykładzie zwykłych produktów żeby Anetki zrozumiały.
#chwalesie #fotografia #tworczoscwlasna
Mój tag -> #erinthul
@erinthul: Chodziło mi o węższy kadr. Owszem mogę przybliżyć, ale utrata jakości przy cyfrowym cropie coś Ci mówi, czy tylko pozujesz? Z chęcią zobaczyłbym coś takiego ale w lepszej jakości, bo po przycięciu to się straszna pikseloza robi. Poza tym po przycięciu brak już winiety, więc zmienia się odbiór zdjęcia. Czyli mam rozumieć, że w sesji robiłaś tylko jedną fotkę w tej lokacji?
@erinthul Gdzie takie bajorko fajne?
W mojej opinii swoim kadrowaniem spłaszczyłeś zdjęcie i nie dodałeś nic ciekawszego.
W ogóle docinki z tym pytaniem czy tylko pozuję są żałosne. Widać, że
Pozwole sobie zacytowac mojego wlasnego mema z innego watku.
@erinthul: A dlaczego miałaby piec? Fociłem jak ty jeszcze srałaś w pieluchy, więc się nie podniecaj.
Nie spłaszczyłem tego zdjęcia, bo ja bym zrobił je pod innym kontem (bardziej wzdłuż linii wody) i oczywiście doszłaby do tego winietka i może jakieś kontrświatełko? Z tym ostatnim nie wiem, musiałbym pokombinować na miejscu. Tu po prostu przyciąłem aby pokazać Ci o jakie zbliżenie mi chodzi, bo chyba jednak tylko pozujesz i nie zrozumiałaś czym jest węższy kadr, bez obrazy
No nieźle...