Aktywne Wpisy

Tumurochir +359
Przez fejki PiS w sprawie rzekomego torturowania przez "reżim Tuska" podejrzanego o pranie brudnych pieniędzy ks. Olszewskiego, Służba Więzienna otrzymała już kilkaset e-maili i telefonów od widzów TV Republiki z groźbami
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
źródło: GRaO9zNWUAAlUh7
Pobierz
kamilek123 +301

#takaprawda #oswiadczeniezdupy
@dr_papieros: czyli co konkretnie zrobić
Zaiste, wykopowy wysryw. Współczuję tym, dla których był głęboki, i tobie chyba również, że wzbudził w tobie niezgodę, co wskazuje na to fakt, że wysiliłeś się na komentarz wnoszący NIC ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dr_papieros: tylko co zrobić kiedy największym toksikiem w twoim życiu jest twój mózg, ja juz stary to coraz mniej sił na walke, kusi sie poddać coraz bardziej, przecież nawet jeśli bym wygrał za te 5-10 lat to ile tego życia w "normalności" zostanie, troche słaby deal
źródło: 6e4654cec1163c27e82c30719942d7cc087684f9c74cafabbbc68a59688b6b59
PobierzSą plusy, są plusy #pdk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
niektórzy potrzebują pomocy bo sobie mniej umieją poradzić i nie ma w tym nic złego.
a teraz idź i sprawdź statystyki samobójstw wśród mężczyzn i porównaj z tymi wśród kobiet, bo facet jak jest zdrowy fizycznie to ma sobie sam poradzić.
@MshL Jeśli się tak czujesz to myślę że powinieneś sięgnąć po specjalistyczne wsparcie. Od Siebie mogę tylko powiedzieć że nic tak silnie nie nakręca jak satysfakcja po każdym udanym dniu który choć o milimetr przybliżył do wyjścia z problemów
Prędzej czy później przyjdzie taki moment, że tama zbudowana z yego uszukiwania zię pęknie, ale nie będzie nikogo bliskiego by pomóc,
Źle się czułem ze swoim ciałem - zacząłem trenować zadbałem o diete.
"Nie radziłem sobie z głową" - poszedłem do specjalisty
Potrzebowałem więcej kasy żeby rozwiązać problemy finansowe - zacząłem ciężej