Aktywne Wpisy

jmuhha +17
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000008799
Pobierz
Atreyu +14
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
źródło: zabezpieczenie-balkonu
Pobierz

Jakieś specjalne życzenia? Nasz gość jest do dyspozycji dopiero od wtorku, wcześniej ma dużo pracy. Jako, że ja sam wyjeżdżam w czwartek na 5 dni a chciałbym sprawę nadzorować to byłbym za wtorkiem w godzinach wieczornych. Jak nie będzie tutaj sprzeciwu to taki termin zaproponuję jeszcze dzisiaj. Ewentualnie mogłaby być środa.
#jacekwilk #knp #neuropa #4konserwy #korwin #polityka #ama #jkm #krul
Wołam @RageKage
http://www.wykop.pl/wpis/6598088/knp-krul-korwin-neuropa-mam-czekac-na-te-100-pytan/
tradycyjnie, ofkorz :)
pytanie - jak będzie odpowiadał :) nie znam człowieka to trudno ustalić czy to ma sens, ale chwałą mu za podjęcie wyzwania i dobre chęci - u mnie ma plusa
- skąd pewność, że powstanie akurat tyle fundacji, żeby 'obsłużyły' wszystkich ludzi
- co z grupami, których fundacje nie 'obsłużą', bo ryzykują złym PRem. Przykładem może być choćby zabójca (żeby bylo wiadome, że nikt mu nie pomoże choćby zabójca dzieci) sparaliżowany (po wylewie) który wyszedł na wolność, nikt mu nie udzieli
@Velati: Co najmniej 3 godziny. Źle by było by zostało sporo pytań bez odpowiedzi a jeszcze lepiej by się udzielał regularnie :)