Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Gdy przełącze się na LTE to działa jak należy, natomiast gdy w trakcie oglądania połączę się z domową sieci WIFI pojawia się komunikat
'Wyglada na to że korzystasz z narzedzia odblokujacego lub z polaczenia proxy. Wylacz te usługi i spróbuj ponownie. Aby uzyskać pomoc, odwiedź stronę netflix.com/proxy"
Po mojej stronie nie mam skonfigurowanego żadnego VPNa ani proxy...
Z góry dzięki za pomoc :)
#netflix #windows #android #sieci #siecikomputerowe
Polecam zrestartować główny router od sieci domowej - wtedy najprawdopodobniej przypisany jej zostanie inny adres IP, na którym ten problem nie występuje.