Byłem u lekarza neurologa. Oczywiście z ojcem. Chodzę tam, bo kończy się renta i chodzi o upośledzenie twarzy. To jest z tym związane. Słuchaj... we wniosku rentowym wpisała mi WYSOKI STOPIEŃ UPOŚLEDZENIA PSYCHICZNEGO i dała skierowanie do psychologa, abym i stamtąd wziął opinię. Ja p------ę. I muszę iść. Pewnie z ojcem, oczywiście. Jak słowo daję, w historii choroby NIE MAM NIC nt. niedorozwoju intelektualnego. Wychodzi na to, że po raz kolejny zostałem potraktowany jak UPOŚLEDZONY ODPAD, tylko dlatego, że mam KRZYWY RYJ. Rozumiesz to? Już w gabinecie ledwo wytrzymywałem. Sapałem i miętolilem mordę. Powiedziałem, że mi gorąco. Po wyjściu z gabinetu wygarnąlem ojcu. A ten niewzruszony, że każdy kombinuje, teraz z matką będziesz sobie jeździł itp. Matka też już wie, bo dzwoniła do mnie w innej sprawie. Przy okazji opowiedziałem i o tym. Powiedziałem wprost, że jestem WYSOKO UPOŚLEDZONY tylko dlatego, że mam krzywy ryj. Odparła na to, że dla niej zawsze będę zdrowy, a lekarka może tak wpisuje, żeby dali rentę na dłużej. Ciekawe, czemu (lekarka) pomyślała akurat o postawieniu takiej diagnozy... Od wczoraj miałem lepszy nastrój, ale znów się zaczęło #przegryw #blackpill
@kamil150794: nie wiem co na to powiedzieć... Gdyby mnie lekarze przywalili diagnozę "upośledzony psychicznie" lub "upośledzony umysłowo" ze względu na moje sp$%olenie mentalne, objawiające się np. wyobcowaniem i dziwnym, sztywnym, wycofanym zachowaniem w czasach szkolnych (i teraz w zasadzie też, tylko w mniejszym stopniu) albo ze względu na mój brzydki ryj, to z jednej strony byłbym na nich wściekły, że robią ze mnie idiotę. Ale z drugiej strony - gdyby
@kamil150794 Ziomek, ale każdy starający się o rentę musi przejść jakaś Komisję. Mówisz, że nie możesz pracować, bo to i tamto. To jak u Ciebie to wyglądało za pierwszym razem?
we wniosku rentowym wpisała mi WYSOKI STOPIEŃ UPOŚLEDZENIA PSYCHICZNEGO
Gdy przeglądamy święty tag, tag spogląda w głąb nas samych
w historii choroby NIE MAM NIC nt. niedorozwoju intelektualnego. Wychodzi na to, że po raz kolejny zostałem potraktowany jak UPOŚLEDZONY ODPAD, tylko dlatego, że mam KRZYWY RYJ.
@kamil150794: współczuję takiego jawnego wyszydzania, ale przynajmniej masz rente, ja u lekarza nie bylem od 11 lat jakoś i nie mam ubezpieczenia tyle już
Gdy przeglądamy święty tag, tag spogląda w głąb nas samych
Ty