Widziałem parę razy w ruchu na ludziach ale nigdy nie byłem w stanie odczytać jak szli bo zbyt mały ten napis na moje ślepe gały. A jestem za bardzo z-----y żeby podejść i zapytać więc walnąłem fotkę ale i tak g---o widać
Widziałem parę razy w ruchu na ludziach ale nigdy nie byłem w stanie odczytać jak szli bo zbyt mały ten napis na moje ślepe gały. A jestem za bardzo z-----y żeby podejść więc walnąłem fotkę a i tak g---o widać ( ͡°ʖ̯͡°)
Widziałem parę razy w ruchu na ludziach ale nigdy nie byłem w stanie odczytać jak szli bo zbyt mały ten napis na moje ślepe gały. A jestem za bardzo z-----y żeby podejść i zapytać więc walnąłem fotkę ale i tak g---o widać
#kiciochpyta #modameska #modadamska #plecak #ubierajsiezwykopem może #outdoor Mirasy, doradzi ktoś co to za marka plecaka?
Widziałem parę razy w ruchu na ludziach ale nigdy nie byłem w stanie odczytać jak szli bo zbyt mały ten napis na moje ślepe gały. A jestem za bardzo z-----y żeby podejść więc walnąłem fotkę a i tak g---o widać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #modameska #modadamska #plecak #ubierajsiezwykopem może #outdoor