Wpis z mikrobloga

odnoszę wrażenie, że jak się z kim spotykam, to za szybko się "otwieram" czyli opowiadam jakieś śmieszne historie, które de facto mnie trochę upokarzają itp itd a jedna laska nie chciała powiedzieć nazwy firmy w jakiej pracuje XD! (byłem zdziwiony, że w jej miescie powiatowym firma zatrudnia 1500 osób) inna miałą trzy prace i powiedziała o dwóch pracach, o trzeciej nie chciała ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A wy? odpowiadacie na wszystkie pytania/pytania pułapki czy bardziej jak różowe "na tym etapie Ci na to nie odpowiem" XD
#zwiazki #tinder #badoo #p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie dziwię się łasce że nie opowiada gdzie pracuje itd. jeśli się okażesz jakimś turbo creepem, który zacznie ją nachodzić w miejscu pracy to będzie mieć problem. Kobiety po prostu są dużo ostrożniejsze w takich kwestiach po prostu - to częściowo wynika z wychowania, a częściowo też że słabszej fizyczności po prostu
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: ja to samo, jeśli to nie trafia na podatny grunt i zgrywa niedostępną/jest niemrawa czy robi tajemnice jakby pracowała nad jakimś top classified gównem w cia xD to nastepna.
Jak jest letnia na start to znaczy się że ma gorąco gdzieś indziej i nie ma co sobie doopy zawracać tracić czasu.
  • Odpowiedz