Aktywne Wpisy
czteryrowery +318
![WielkiNos](https://wykop.pl/cdn/c3397992/WielkiNos_dTiY14auZf,q60.jpg)
WielkiNos +256
- dzień dobry tu komenda stołeczna proszę przelać blikiem 120 tysięcy.
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
![WielkiNos - - dzień dobry tu komenda stołeczna proszę przelać blikiem 120 tysięcy.
- ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/69e283c0101c24404532abd6bd0a59994b3993baa6c7251dc7b3e97a93bcec09,w150h100.jpg?author=WielkiNos&auth=d4732655a1371074ce94e51144468384)
#gotujzwykopem #foodporn #jedzenie
źródło: temp_file6153409610599043136
PobierzBędzie cię brzuch bolał.
Jak my robimy kociolek to wsadzamy go w zar zeby nie dostawal temperatury tylko od dolu.
źródło: temp_file3524502447371473120
PobierzI o to chodzi. Powoli na zarze i oblozenie calego kociolka zarem a nie ogniem. Wtedy ladnie cala kapusta jest rownomiernie przypieczona.
Ale nie przypominam sobie zeby 2h to trwalo :))
Ale czasem sie zdazy tak ze kapusta od gory nie do konca jest upieczona (jest bardziej "uduszona" niz spieczona)
Ale jak oblozysz caly zarem to juz jest ok.
Mowie oczywiscie o lisciach kapusty ktorymi wykladamy scianki kociolka