Aktywne Wpisy
mirko_anonim +77
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Herato +9
Codzinnie masę katolików katuje dzieci, ale o tym prawacy nie piszą. Za to każdy wystepek czarnego za granica notują skrupulatnie
@Filjan: k0rwin już od dawna nie jest w Konfie, neuropkowe wiadomości nieaktualne? to może czas się dowiedzieć z innych źródeł?
wszędzie były, są i będą transfery polityczne. czas być na czasie, a
@Filjan: Konfy nie było jeszcze przez kolejnych kilka lat, klaskać mogło co najwyżej KNP, bo RN miał wówczas na niego wywalone; widać że wiedza z historii politycznej u ciebie leży
@Filjan: Ale to ty tu twierdzisz, że "Codzinnie masę katolików katuje dzieci". To ty pokaż statystyki, a nie kłamiesz jak typowy lewak.
@Filjan: świni kosmosu nie wyjaśnisz, dla mnie nacjololo to nie jest człowiek, to tylko zwierzę, które wygląda jak człowiek, ale ma myślenie na poziomie jakiejś małpy (nie uwłaczając małpom).