Wpis z mikrobloga

• 0
@roadtodeath zawsze się trochę gwałci jak to mówią w konfederacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Filjan: k0rwin już od dawna nie jest w Konfie, neuropkowe wiadomości nieaktualne? to może czas się dowiedzieć z innych źródeł?
  • Odpowiedz
@Filjan: nom, a tusk był razem z kaczyńskim w bloku senat 2001, a wcześniej ich partie miały wspólny sojusz AWS-UW, a wcześniej współpraca PC i KLD, ale nieeeee, bo ich nic nie łączy, zupełnie nic, zero wspólnego. a o morawieckim który był jednym z doradców tuska przed transferem do pisu? ale po co o tym mówić, to niedobra jest

wszędzie były, są i będą transfery polityczne. czas być na czasie, a
  • Odpowiedz
@winsxspl Tusk i Kaczyński wtedy nie mówili o gwałceniu kobiet, z kolei konfiarze wtedy krowinowi przykladkiwali i bronili go

@Filjan: Konfy nie było jeszcze przez kolejnych kilka lat, klaskać mogło co najwyżej KNP, bo RN miał wówczas na niego wywalone; widać że wiedza z historii politycznej u ciebie leży
  • Odpowiedz
pokaż ststystyki a nie klamiesz jak typowy konfiarz

Oh wait, sprawdzisz i okaże się że ststystyki są lewackie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Filjan: Ale to ty tu twierdzisz, że "Codzinnie masę katolików katuje dzieci". To ty pokaż statystyki, a nie kłamiesz jak typowy lewak.
  • Odpowiedz
@Filjan: No przecież to jest logiczne, nie wiem czego nie rozumiesz. Przestępstwa popełnia bezbożne lewactwo. Polak katolik by muchy nie skrzywdził. To jest taka antylogika u prawaków, że nawet nie chce się tego komentować.
  • Odpowiedz
  • 0
@gandalf_rzulty największa bekę mam z tego że ja tylko przypominam że biali Polacy katolicy też popełniają przestepstwa a naziolskie bydło od razu się zlatuje z oburzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a naziolskie bydło od razu się zlatuje z oburzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Filjan: świni kosmosu nie wyjaśnisz, dla mnie nacjololo to nie jest człowiek, to tylko zwierzę, które wygląda jak człowiek, ale ma myślenie na poziomie jakiejś małpy (nie uwłaczając małpom).
  • Odpowiedz
@Filjan: napisz jeszcze bystrzaku że Polacy to bandyci, bo popełniają prawie wszystkie przestępstwa w Polsce xD jeżeli 90 % społeczeństwa to katolicy, to chyba oczywiste że szansa na to, że inbę #!$%@?ł katolik są najwyższe
  • Odpowiedz