Wpis z mikrobloga

@powodzenia Od 4 miesięcy w tym chlewie nie byłem. Wczesniej chowałem rigcz do kieszeni, a bo promka dobra, a bo blisko. Jednak udało im się mnie całkowicie zniechęcić. Najpierw zaczęli napierdzielać smsami jak p------i, więc odinstalowałem apke, więc przestało się opłacać. Potem kupiłem fetę 2 sztuki z data ponad miesiąc do przodu- oba opakowania okazały się serem z zielona pleśnią xD czarę goryczy przelał wałek z ceną. Na półce cena za
  • Odpowiedz
a jak w opakowaniu wędliny mam krople z wodą to co to niby oznacza? Była rozmrozona

@Operator_imadla: Wędlin w sklepie nikt nie mrozi. Jeśli wędlina się zagrzała, a potem została wsadzona do zimnego otoczenia (lodówka), to wewnętrzna warstwa folii może zaparować, tak jak szyba paruje, gdy jest z jednej strony ciepła, a z drugiej zimna. Ewentualnie, jak wędlina jest słabej jakości, to po prostu może z niej wyciekać solanka.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla Każde takie zdjęcie powinno być natychmiast mailem zgłoszone do sanepidu i niech syfionka wreszcie dostanie kary, które odczuje. Mało czym tak gardzę jak tym obleśnym pseudosklepem. Ale ludzie i tak kupują, bo "tanio", i tak to się kręci...
  • Odpowiedz