Aktywne Wpisy
TurboEgo +83
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +208
Cześć wszystkim,
Potrzebuję Waszej rady. Poznałam niedawno chłopaka na wyjeździe, z którym dobrze się dogadywaliśmy, ale traktowałam to tylko jako wakacyjną znajomość. On jednak zaczyna się angażować zdecydowanie za bardzo. Wysłał mi długiego maila, w którym wspomina nasz wyjazd. Już wcześniej dawałam mu do zrozumienia, że nie jestem zainteresowana bliższym kontaktem, ale on zdaje się tego nie rozumieć i komplementuje każdą moją próbę zdystansowania się.
Mam chłopaka i chyba nie chcę, żeby ta sytuacja się dalej rozwijała, choć w sumie nawet to miłe, ale takie mało męskie. Jak mogę spławić tego adoratora w sposób jasny, ale uprzejmy? Macie jakieś sprawdzone metody, które mogą pomóc w takiej sytuacji?
#logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Wachatron: no simpowanie jest mało męskie
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
@programista15cm: simpowanie tak, ale odniosłem wrażenie ze jakiś młody koleś się po prostu zabujał w lasce na wyjeździe, pewnie za parę dni mu przejdzie. A jak nie, to juz gorzej :P
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Zdradzam mojego faceta, ten drugi zrobił się mało męski, kochani incele pomóżcie, tylko wy mnie zrozumiecie,przecież tak kochacie kobiety, szczególnie te co pogrywają z facetem. Wasza Ania z Zielonego Wzgórza.