Wpis z mikrobloga

Mam bardzo fajna parę na Tinder, piszemy od kilku dni, ale coś mi zaczęło trącać fejkem.... Odległość między nami na początku była 3-4 km pewnego razu sprawdzam 149, pisze do niej że taka sytuacja, jej też się tak niby wyświetla a jest w tym samym mieście. Później niby wyłączyła tryb ukryty i pojawiła się odległość koło 1-2 km niby to przez to. Po jakimś czasie znów skoczyło na 130-150. Mieliście tak? Czy to jakaś ściema progil
#tinder
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ogryzek_Szatana: mam podobnie niekiedy, przychodzi mi powiadomienie o parze, piekna kobita, jeszcze lepiej bo 3km jestesmy ponoc od siebie, nastpenie odswiezam apke i pokazuje mi odleglosc 90km xD kilka razy juz tak bylo
  • Odpowiedz
  • 0
@Ogryzek_Szatana I o czym wy piszecie parę dni? Staraj się umawiać na randkę po średnio twoich pięciu wiadomościach jak nie to następna. Nie rób z siebie kolegi geja z którym może sobie pisać.
  • Odpowiedz
@qeti: a IP jest przypisane do większych miast zazwyczaj? Bo ja np tindera zawsze mam na wojewódzkie będąc w powiatowym oddalonym ponad 100km od wojewódzkiego, używam tindera na pc
  • Odpowiedz