Aktywne Wpisy

rocketjobs_pl +10
cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
matus112 +344

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zacząłem przyglądać się swoim zachowaniu i widzę, że jestem toksyczna osoba wobec innych. Potrafię manipulować i wpędzać innych w gorsze samopoczucie, robię to delikatnie ale jednak robię. Kurde trochę przykro się to czyta. Wydaje mi się, że wnika to z mojej zazdrości wobec innych. Jakieś rady żeby sobie z tym poradzić? Z Zazdrością chyba przede wszystkim #wyznania #niewiemjaktagowac #relacje #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
musisz ogólnie przestać w ogóle porównywać się do innych ludzi, każdy ma inny start, inne geny, to nie jest uczciwy wyścig
nie patrz na innych ludzi jak na konkurencję, ale raczej jak na towarzyszy
jedyna osoba do której możesz się porównywać to Ty z wczoraj, czy rozwijasz się jakoś? czy jesteś lepszą osobą niż kiedyś? to jest jedyna zdrowa droga rozwoju
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero