Wpis z mikrobloga

Chciałem coś znaleźć na necie ale każdy człowiek ma inny gust więc wpadłem na pomysł kupna zestawu testerów.

Czy jest w ogole coś takiego ?

A jeżeli jest:

Czy poleci ktoś jakiś zestaw z testerami perfum męskich? Szukam zestawu który będzie posiadał kilka/ kilkanaście top #perfumy a nie wody perfumowane ( podobno są słabsze ).
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Możesz zakupić u kogoś dekanty (małe odlewki perfum). Moc testerów to mit i niczym nie różnią się od swoich odpowiedników w oficjalnej sprzedaży.
  • Odpowiedz
@Danord: Weź wyrzuć z głowy te brednie że edt/edp/testery są słabsze, to bzdury, niejednokrotnie EDT może być trwalszy niż EDP, to nie ma znaczenia. A do testerów nie nalewają magicznego soku i nie są mocniejsze. Niczym się nie różnią.
  • Odpowiedz
Nie znam się więc zadaje pytania, no chyba że to elektroda_v2

@Danord: No widzisz, bo jesteś typowym wytworem współczesnej, gównianej kultury. Jak jak czegoś nie wiem, to się po prostu tego uczę a jak już się zatnę to dopiero pytam ¯\(ツ)/¯ Jakbyś najpierw przeczytał poradnik, to wiedziałbyś np. o jaki rodzaj stężeń pytać (EDT, EDP, itp.) i można byłoby Ci coś polecić. A tak jak sam nie wiesz czego chcesz,
  • Odpowiedz