Aktywne Wpisy
Trzesidzida +612
mrocznegacie +153
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
No te leśne dziadki są wyjątkowo bezczelne. Gdyby nie Kosiniak i jego sprawne machinacje polityczne, to oni by już nie istnieli albo walczyli o subwencje (3%). Przypominam, że już w 2015 roku ledwo przekroczyli próg 5%
A co te dziady dały od siebie? Gdy Kosiniak zwiększał poparcie w miastach i miasteczkach, to te skorumpowane dziady traciły wsie na rzecz PiS.
A gdyby nie projekt z Hołownią, to w 2023 tak samo walczyliby o próg. To Hołownia ich pociągnął do tak dużego wyniku. I tak się dziwię, że takie PSL jeszcze istnieje. Koniec projektu 3D sprawi, że będą mieli z 4-6% max. Bez Kosiniaka natomiast znikają. Tyle że te leśne dziadki nie zdają sobie z tego sprawy - oni myślą, że to oni są solą tej partii xD
#polityka #wybory #4konserwy #neuropa #sejm
Nie wiem czy chciał się odróżnić
Mnie zastanawia, kim są faktycznie ci partyjniacy i czy rzeczywiście istnieją. Od początku Hołowni w polityce jest ewidentna nagonka na niego w proplatformerskich mediach. On tam co tydzień "zawodzi wyborców", "zapisuje się do PiSu", "dzieli koalicjantów", "robi lachę kościołowi" - wybierz co chcesz, już wszystko czytałem.
Od lat jest elektorat jakoś 30%, który za żadne skarby nie zagłosuje na
Potem przecież straciliby klub w Sejmie, gdyby PO im nie pożyczyła posła. Kosiniak jednak zaczął otwierać się na miasta i w więkezym stopniu miasteczka (Polska powiatowa itd.) także dzięki
@CichyWoda: Przetrwać jak każdy poprzedni koalicjant PiSu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Niestety panie Kosiniak, wieś to konserwy, a nie małomiasteczkowi stali bywalcy starbucksa. Mariaż z Hołownią był krótkotrwale dobrze notowany ze względu na 15 X 2023, ale teraz... co wy macie do zaoferowania?
PSL w samorządowych i parlamentarnych zrobiło świetne wyniki i to się dla nich liczy. To, że do europarlamentu wprowadzili 2 posłów, a nie 3(bo tylu by wprowadzili jakby mieli 12%) ma zerowe znaczenie.
Kosiniaka to mogą całować po stopach, bo dzięki niemu mają teraz władzę w prawie wszystkich województwach i powiatach. Nikt tam
Druga sprawa - nawet jeśliby poszli z Kaczyńskim, to nadal byłoby za mało posłów i potrzebowaliby Konfederacji - to nie taka prosta sprawa.
Trzecia - to też nie jest tak, że tam
Co to w ogóle znaczy XD
@CichyWoda: NO DEBIL DO SEJMU I DO RZĄDU DAŁ SIĘ WEPCHNĄĆ XDDD