Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Billy - ty to jednak jestes atencjusz do kwadratu. Postujesz te bzdury co kilka godzin bo "wydaje ci sie". xD
Kompletnie nie wiesz jak dziala SB (uwazasz ze maja wglad w konta xD), nie umiesz czytac statystyk na SB, ba, nawet nie widzisz, ze pewne rzeczy "nie wydarzyly" sie na SB, ale co tam, "walniemy posta, niech wiara sie cieszy z domniemanej demonetyzacji lysego, a mnie (Billego) dalej niech uznaje za guru."
Ten tag to jest zloto w czystej postaci, obserwatorzy uniwersum glupsi od aktorow uniwersum - w sumie dlatego ich 24h ogladaja i to wszystko komentuja, a przeciez tak bardzo tagowicze zarobieni sa - szczesliwe rodziny (ktorych czesc zauwaza, ze za duzo czasu w tym g... siedza - wiec patronite zalozy i bedzie ok xD), domy, mieszkania, samochody, podroze... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#raportzpanstwasrodka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pozdrawiam Serdecznie
Pepe Pan Żaba
PS kwiatuszek dla Pana, z mojego ogrodu
źródło: image
Pobierztu zgoda