Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Billy - ty to jednak jestes atencjusz do kwadratu. Postujesz te bzdury co kilka godzin bo "wydaje ci sie". xD

Kompletnie nie wiesz jak dziala SB (uwazasz ze maja wglad w konta xD), nie umiesz czytac statystyk na SB, ba, nawet nie widzisz, ze pewne rzeczy "nie wydarzyly" sie na SB, ale co tam, "walniemy posta, niech wiara sie cieszy z domniemanej demonetyzacji lysego, a mnie (Billego) dalej niech uznaje za guru."

Ten tag to jest zloto w czystej postaci, obserwatorzy uniwersum glupsi od aktorow uniwersum - w sumie dlatego ich 24h ogladaja i to wszystko komentuja, a przeciez tak bardzo tagowicze zarobieni sa - szczesliwe rodziny (ktorych czesc zauwaza, ze za duzo czasu w tym g... siedza - wiec patronite zalozy i bedzie ok xD), domy, mieszkania, samochody, podroze... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#raportzpanstwasrodka

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Dzień dobry, proszę mi nie zabierać przyjemności, z kręcenia beki z bohaterów naszego uniwersum, chociaż ostatnio nudne się to już robi, trzeba szukać innego sposobu na marnowanie czasu, dziękuje
Pozdrawiam Serdecznie
Pepe Pan Żaba

PS kwiatuszek dla Pana, z mojego ogrodu
Szumigajowy - @mirko_anonim: Dzień dobry, proszę mi nie zabierać przyjemności, z kręc...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie odklejaj się tak. Ten tag jest pół żartem a ćwierć serio, ćwierć od rzeczy. Co ty byś chciał, naukowe rozważania z dowodami? Są luźne dyskusje i co kto chce, to pisze. Wolność w odróżnieniu od takiej urojonej w której jak się kogoś wypowiedź nie podoba to się ją kasuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też zgadzam się, że ukrycie jednego starego filmu nie ma sensu, bo prawdopodobnie SocialBlade nie uwzględnia go w swoich statystykach dotyczących monetyzacji. podejrzewam, że @lskx musiałby ukryć sporą część najnowszych filmów tak jak to zrobił Machaj, aby po kilku dniach osiągnąć efekt zerowej monetyzacji według SocialBlade.
  • Odpowiedz