Wpis z mikrobloga

#famemma Denisek zakazał pytać dziennikarzom o jego dziewczyne innch zawodników. Co to ma być kolejny protokół jak z panią B? Polak chociaż nic takiego nie zrobi, ale nie zdziwie się jak ten troglodyta zacznie kogoś na ulicy bić jak zada na ściance jakieś pytanie na ten temat.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sintesox: Kaniowski ostatnio odpalił swojego wewnętrznego konesera patologii to nie zdziwię się jak zacznie pytać na wywiadach o Beatrice i streamy Bratana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sintesox: czekaj bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czyli jak dorośniesz, dajmy na to za te 5 lat, będziesz miał to 17 już nie? Podejdzie ktoś do ciebie na ulicy i zapyta czy twoja d--a jest k---ą/eskort/wybierz se co chcesz. To ty wtedy odpowiadasz, oooo dzień dobry panu, wie Pan z moich informaccji wynika, że nie, ale dziękuje Panu za troskę. tak to jest?
  • Odpowiedz
  • 1
@Seroxik: Ty jestes jednym z tych charakterniakow, ktorzy porównują ulice do freakfightow? Sa to osoby publiczne i jak jest jakas afera to logiczne ze beda/powinny być pytania o to. Żeby kręcić dupą i prawie gołą cipą na streamie gdzie ogląda Cie 20k to spoko, ale żeby potem odpowiedziec na jakieś pytanie dotyczące tego to już nie XDDD
  • Odpowiedz
@sintesox: nie nie jestem, ale nie jestem jakimś 10 letnim Maćkiem, który wkrecił sie w internet jak majki w dupe.

Dobra, panie mądry. Czy laska denisa to osoba publiczna wg ciebie? Czy jak byla u bambo na streamie to pokazywala twarz? Bo wydaje mi sie ze nie. Dopiero gdy marcon ci o tym powiedział to połączyłes 1+1 (i tu moge ci pogrtaulowac) (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 1
@Seroxik: Jak nie jesteś to po co przyrównujesz sytuacje z ulicy do wywiadu? XDDDD

Fajnie pokazywać dupke w internecie. Bratan sam mówił, że to nie jego dziewczyna tylko jakąś eskortke zawinął chyba po koncernie, czy sama chciała. Teraz wielce każdy poszkodowany, bo trzeba teraz liczyć się z konsekwencjami.
  • Odpowiedz