Jakbyście wszyscy nie słuchali przygłupiego gutowskeigo, to byście wiedzieli, że Esteban Ocon jest kocurem w c--j, dzisiaj z P18 na P9 (team order się nie liczy), a w ogóle 3 lata temu r------ł goata Alonso w równych bolidach i elo, ziobro zdziwienia że będzie w najlepszym fabrycznym teamie w F1. J---ć Ferrari i Maranello, ha tfu. #f1
@winsxspl: i AKURAT pokazałeś zdjęcie gdzie ten hiszpański frustrat wjechał w Ocona, bo źle ocenił odległość podczas wyprzedzania
@Zloty_Siekacz Nie zapominaj o wcześniejszych poprawkach Alonso, lepszych strategiach i licznych drobnych awariach, które nie wykluczały go z wyścigu (wystarczy tylko wymienić hamulce w Singapurze, silnik w Meksyku, czy wylew strategiczny w CoTA)
Esteban Ocon to jedyny kierowca, który wygrał rywalizację zespołową z fernando Alonso (licząc wszystkie sezony)
@Zloty_Siekacz: @disinherited Gutowski nadal ma ból d--y, że Vasseur powiedział, że nie widzi w 40-letnim Kubicy, który dostał oklep 20-0 od Russella przyszłości zespołu i nadal wszystko ocenia przez pryzmat tego. XD
Mam tu ogromne rozdwojenie jaźni, bo z jednej strony nie lubię oponeo i chcę, żeby nie robił wyników w Ferrari, ale jeśli Ferrari wygrałoby mistrzostwa to fikołki ból d--y najmilszego byłyby wspaniałe.
#f1
@disinherited: no r------ł xD
Polecam poczytać i przeanalizować zanim coś się pisze. https://www.reddit.com/r/formula1/comments/z0ex3q/alonso_v_ocon_in_2022_luck_correted/
@Zloty_Siekacz Nie zapominaj o wcześniejszych poprawkach Alonso, lepszych strategiach i licznych drobnych awariach, które nie wykluczały go z wyścigu (wystarczy tylko wymienić hamulce w Singapurze, silnik w Meksyku, czy wylew strategiczny w CoTA)
Esteban Ocon to jedyny kierowca, który wygrał rywalizację zespołową z fernando Alonso (licząc wszystkie sezony)
Mam tu ogromne rozdwojenie jaźni, bo z jednej strony nie lubię oponeo i chcę, żeby nie robił wyników w Ferrari, ale jeśli Ferrari wygrałoby mistrzostwa to fikołki ból d--y najmilszego byłyby wspaniałe.
@jedlin12: r-------y to r-------y, po co drążyć temat xD
@disinherited: tak tylko powiem, że pięciu kierowców nie dojechało do mety, odrobinkę to może mieć wpływ na ten wynik ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jeszcze na wynikach na stronce https://www.formula1.com/en/results.html/2024/races/1237/canada/race-result.html Ocon ma P10