Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Znajomy znajomego jest emerytowanym policjantem, robił się zdaje w dochodzeniówce/śledztwach. Opowiadał koledze, a kolega mi, że przerąbane jest życie takiego policjanta, bo jest się non stop sprawdzanym, inwigilowanym. Twierdził, że nawet stracił zaufanie do randkowania, bo zdarzało się, że przychodziły podstawione kobiety.
Czy myślicie, że serio to tak wygląda? Z tym randkowaniem to już trochę paranoja, może tego kolegę kolegi poniosła wyobraźnia? Ja się nie znam, ale chętnie poczytam, co wy o tym myślicie. Serio aż tak byliby sprawdzani policjanci śledczy?

#policja #pytanie #rozkminy #pytaniedoniebieskichpaskow #pegasus

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: pracownicy służb, albo policjanci mają tę chorobę, że oglądają amerykańskie filmy o tematyce swojego zawodu i wyobrażają sobie że tak wygląda ich życie, dorabiają do tego całą filozofię itd.. Podobno bardzo popularny wśród nich jest film bodyguard z '92
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam w rodzinie dwóch byłych mundurowych. I... jeden opowiadal normalnie a drugi coś w deseń tego Twojego kolegi, zawsze musiał coś dokolorowac żeby podkreślić ważność swojej pracy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @hub_bub @TonyMalin @AAAAAPsik
Czyli myślicie, że ten gość sobie to wymyślił albo tylko mu się tak wydawało?
Twierdził też, że takie osoby mają telefony na podsłuchu.
Z jednej strony myślę sobie, że ma sens pewien stopień inwigilacji osób pracujących w służbach, żeby wiedzieć, czy np. nie przekazują komuś informacji, ale z drugiej brzmi to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zwykła dochodzeniówka?

Nikt nie ma czasu ich śledzić, lol.

Chyba, że robił jakieś wały i go dlatego śledzili z prokuratury, ale to wtedy może podsłuch; na pewno nie podstawione randki.
  • Odpowiedz