Wpis z mikrobloga

Możecie sprawdzić moje wpisy, że bardziej bliżej mi do obecnej Koalicji, niż do PiSu zanim napiszecie czy Matecki mi już zapłacił za wpis

Po objęciu nowej władzy:
-brak zrealizowania nawet 15% z 100 konkretów
-robienie wszystkiego aby uwalić CPK
-próba wydłużenia czasowo projektu Atom w Polsce
-miały się zakończyć podziały w Polsce, koniec wojny Polsko Polskiej, patrząc na wpisy i zachowania Tuska i Giertycha to przegonili już PiS w polaryzacji
-Pani Kurdej Szatan dostała propozycje własnego programu w TVP
-zatajanie aresztowania polskich żołnierzy jak i zatajania informacji o śmierci polskiego żołnierza (dziękuje Onet za śledztwo w tej sprawie)
-o wycieczkach do PE naszych ministrów już nie mówie
Obiektywnie, naprawdę bardzo słabe miesiące nowej władzy, dalej mamy afery wojskowe, dalej mamy ukrywanie prawdy i jak sie mogłiśmy spodziewać ma być ciepła woda w kranie i dobrze jest.
#polityka #sejm #wojsko #wojskopolskie #ukraina
K.....7 - Możecie sprawdzić moje wpisy, że bardziej bliżej mi do obecnej Koalicji, ni...

źródło: tusk

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarolaG17: tak na serio to nie ma co się łudzić, porządzą te dwie kadencje, tylko jakaś naprawdę gruba afera może coś zmienić. Jestem za PiS, ale trzeba z przykrością stwierdzić że mocno przesunęli okno overtona jeśli chodzi o wpływ afer na wrażliwość społeczeństwa. Dzisiaj afera podsłuchowa byłaby żartem i pseudoaferką zapomnianą po tygodniu. Ludzie wybaczają już o wiele więcej
  • Odpowiedz
@KarolaG17: istnieje jeszcze argument o prezydencie który nie pozwoli na odpowiednie reformy, ale killa please - chociaż sprawiajcie wrażenie, że coś robicie i rzeczywiście spełniacie te obietnice. A na razie to wygląda słabo.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: chyba żyjesz w jakiejś lustrzanej rzeczywistości ( ͡º ͜ʖ͡º) sporo się zadziało, ale fakt - powinni szybciej wysyłać do więzień złodziei/ przestępców :) niestety Adrian już dwóch, ba - czterech, uniewinnił...
  • Odpowiedz
@matt-pitt: mieliśmy prezydenta co pisal ból przez "u", czy ministra, ktorego nie mozna było zrozumieć podczas przemówienia w Dniu Strażaka, więc nie nie ma to znaczenia jak gramatycznie napisałem wpis na wykopie. Mogę być prezydentem tego kraju.
  • Odpowiedz