Wpis z mikrobloga

Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca jest zupełnie inne niż w Polsce. - Kultura Hiszpanów jest inna. Oczywiście, jak mieszka się w Polsce, jak nie ma się wiedzy i takiego obycia, to trochę się tak patrzy zero-jedynkowo. Nie jesteśmy narodem wyluzowanym, jesteśmy bardziej spięci - mówi. - Ale gdzieś ten taniec też ćwiczyłem, też brałem w tym udział - podkreśla. I dodaje: - Ten taniec, zarówno dla mnie, jak i dla Ani, był kolejnym krokiem w relacji, by odnaleźć coś, co wpłynie na nas jeszcze bardziej pozytywnie. "

I co zaściankowe, nieobyte wykopki spuszczacie się od tygodni nad tańcem a główny autor afery ma to w dupie.
x.D z was

#lewandowski #lewandowska #bachata
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krytyk1205: ale czemu go pyta o jakieś tańce i 'pasję do tańca' a nie pasję o wrzucanie zdjęć z kucaniem na wysokości penisa obcego faceta, z dupą w twarzy obcego faceta czy jeżdżenie na wakacje z obcym facetem i robienie sobie z nim zdjęć podczas rozciągania? To jest zawsze śmieszne jak kobiety potrafią odwracać kota ogonem zamiast trzymać się sedna dyskusji :D Jakby sobie znalazła 'pasję do tańca' to równie
  • Odpowiedz
tylko w waszym wykopowym mienianiu, a dzięki aferze kasa hyc hyc na konto Lewandowskich za każde kliknięcie

@krytyk1205: pomyśl sobie, że Robert może nie dostać niektórych propozycji reklamowych z powodu, że jego żona psuje mu opinię i robi z niego kukolda.
  • Odpowiedz
drama z Alvaro przejdzie rozgłos i followersi zostaną. Lewandowscy i tak marką. Nie bój się będą się bili o kontrakty z nimi.

@krytyk1205: szkoda, że wszyscy inni ludzie o dobrym PR tego nie wiedzą, ale widocznie mają gorszych specjalistów od wizerunku niż wykopkowa ekspertka :D
  • Odpowiedz