Aktywne Wpisy
wfyokyga +27
Pokażcie swoje armaty
jmuhha 0
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca jest zupełnie inne niż w Polsce. - Kultura Hiszpanów jest inna. Oczywiście, jak mieszka się w Polsce, jak nie ma się wiedzy i takiego obycia, to trochę się tak patrzy zero-jedynkowo. Nie jesteśmy narodem wyluzowanym, jesteśmy bardziej spięci - mówi. - Ale gdzieś ten taniec też ćwiczyłem, też brałem w tym udział - podkreśla. I dodaje: - Ten taniec, zarówno dla mnie, jak i dla Ani, był kolejnym krokiem w relacji, by odnaleźć coś, co wpłynie na nas jeszcze bardziej pozytywnie. "
I co zaściankowe, nieobyte wykopki spuszczacie się od tygodni nad tańcem a główny autor afery ma to w dupie.
x.D z was
#lewandowski #lewandowska #bachata
@krytyk1205: pomyśl sobie, że Robert może nie dostać niektórych propozycji reklamowych z powodu, że jego żona psuje mu opinię i robi z niego kukolda.
@krytyk1205: szkoda, że wszyscy inni ludzie o dobrym PR tego nie wiedzą, ale widocznie mają gorszych specjalistów od wizerunku niż wykopkowa ekspertka :D