Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +20
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Minieri +104
As kier Livakovicia za faul na Lewandowskim
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
#neuropa #polityka #bekazpisu
@Lambo994: Doskonale to zrozumiałem podczas strajku kobiet i "obrony kościołów" gdzie atmosfera była jeszcze bardziej napięta i w niektórych miejscach było o krok od rozrób,
Wtedy zapowiedziano orędzie Jarosława Kaczyńskiego, wszyscy myśleli, że Jarosław chce uspokoić nastroje, a ten wygłosił mowę nawołującą do walki i jeszcze większej agresji,
Tusk 2012: Wolałbym się nie urodzić, niż na grobach zmarłych budować swoją karierę polityczną.
Tusk 2024: Spotykamy się 13 stycznia w Gdańsku, w piątą rocznicę zamachu na Pawła Adamowicza. Nigdy nie zapomnimy tej tragicznej lekcji.
https://www.rp.pl/polityka/art39667341-donald-tusk-zapowiada-demonstracje-w-rocznice-zamachu-na-pawla-adamowicza-nie-zapomnimy
Serio porównujesz cyrk smoleński który trwał przez lata do jednej wypowiedzi na mównicy?
Na każdą p------ą akcję musicie dawać przykład jakiegoś pierda o którym każdy zapomniał po 3 minutach?
@SocialM_Center: Oczywiście, że lepsi i to bez porównania.
@Lambo994: ale czy łamią regulamin portalu? :-)
@stan-tookie-1: Ale tylko w jednej partii są ludzie, którzy od 15 lat wmawiają regularnie swoim wyborcom że im głowę państwa i szerokie grono polityków zamordowano w zamachu, jednocześnie nie podejmując żadnych kroków prawnych wobec oskarżanych o ten zamach i samemu biorąc odszkodowania za wypadek lotniczy ¯\(ツ)/¯
@SocialM_Center: o kilka długości i nawet jakby się bardzo starali, to nie będą w stanie zejść do poziomu PiS.
Upadek moralności i obyczajów, jaki zaserwował nam PiS przez te 8 lat nie równa się z niczym co zrobiła Platforma i co robi KO (jak sobie dzisiaj przypomnę rozmowy u Sowy i aferę z zegarkiem Nowaka, to szczerze tęsknię za tymi czasami, gdzie opinię
Co najwyżej mogą dziwić taki fikołki gdzie platforma najpierw ostro atakowała Adamowicza a jak już umarł to nagle znowu best friends