Aktywne Wpisy

witajswiecie +101
No i w końcu pierwsza noc na swoim.
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie

źródło: temp_file3350298202040208276
Pobierz
Bo nie ogarniam tego bóldupienia. Przecież my już to mamy, tylko trzeba usprawniać transport publiczny i rozwijać usługi jak przedszkola czy szkoły tam gdzie jest ich deficyt.
#warszawa #polska #pytaniedoeksperta
@Andrzej_Buzdygan: znajdą "bardzo konkretny powód", tylko muszą chcieć. Skoro już raz się udało i ludzie nie protestowali, to uda się kolejnym razem.
https://olgarymkiewicz.pl/o-syndromie-gotujacej-sie-zaby/
@krzychugda: jedno to cel, a drugi to możliwy (nie można tego wykluczyć) sposób, aby osiągnąć ten cel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StaszekGGG: jeszcze sobie nawymyślaj jakie mogę mieć poglądy xD
tylko jak zawsze to jest fajne hasełko propagandowe. Ale gdyby to byuło takie proste to miasta by na pstrykniecie palcem zrobiły sie idealne, miały najlepsza komunikacje, mogly wprowadzic calkowicie strefy bez samochodów, itd. Ale na haśle się kończy xD
Można przecież robić rozwój miasta i kiedyś osiągnąć coś co można nazwać X (
Wybacz, ale nie mam ochoty dyskutować z kimś kto próbuje wciskać mi słowa które z mojej klawiatury nie padły, a później podsumuje je tekstem "Ale to nie ja mam projekcje w głowie
@StaszekGGG: wskaż mi komentarz gdzie tak twierdzę, albo pokaż zrzut ekranu. Cokolwiek.