Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +61
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +189
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Aferę mocno uderzającą w rząd ujawnia "proTuskowy" "niemiecki" onet na kilka dni przed ważnymi wyborami, a "rządowe" tvp info na swojej stronie na pierwszym miejscu umieszcza o niej informacje.
A teraz porównajcie sobie to do czasów pisowskich, gdzie nawet sama informacja za kimś innym byłaby nie do pomyślenia.
#wojna #bialorus #bekazpisu
Widziałeś na Onecie "ile obietnic spełnił tusk" ?
Przecież to zwykły news jest nie afera.
A jeśli oni widzieliby że faktycznie jest jakaś afera to będą robić dmg control, bo ich elektorat nie jest takim betonem jaki sobie wybrał pis (tak, partia wybiera sobie elektorat i ukierunkowuje dzialania pod nich), tylko jest innym betonem. Oni potrzebują jakiegoś głębszego wytłumaczenia, a Tusk umie w tłumaczenie ( ͡
Ludzie mają w pompce obietnice Tuska, Kaczyńskiego czy Hołowni. Większość pewnie nawet ich by nie wymieniło.
Natomiast aresztowanie ryzykujących życiem żołnierzy na granicy to przemawia do ludu dużo silniej niż jakakolwiek niespełniona obietnica.
I nie jest to zwykła podana informacja. Gdyby onet zachowywał się jak pisowskie gadzinówki to by to zataił i nikt by o tym nie wiedział. A już na pewno nie na kilka dni przed wyborami.
Tylko największy beton liczył na rozliczenie pisu.
Normalni ludzie chcą zmiany prawa i podatków, zatrzymanie rozdawnictwa z tych podatków i innych głupot. A tak się nie stało
@Martenzyt_waleczny: największy ból d--y o spełnianie obietnic Tuska mają jego przeciwnicy
@cirspmtugp: no trudno, żeby ból d--y mieli tacy wyznawcy jak ty. Jaki tłuk z ciebie to nie mogę xD. Każdy psychol-wyznawca jest taki sam, nie za mądry i zapatrzony w swoje bożka, beka xD
jasne, to w takim razie ile takich newsów uderzających w rząd bylo za pisu xD największym betonem to są konfederaci, oni kupią wszystko
Fakty w tej sprawie są natomiast takie :
Władysław Kosiniak-Kamysz dowiaduje się o sprawie w marcu, w czerwcu, po ujawnieniu sprawy przez Onet, publikuje tweeta i zaczyna „bezwzględnie” wyjaśniać sprawę.
Prokurator Janeczek
@dobry-informatyg: mówisz o sobie i braunie?
To już plus. Ile obietnic niespełnionych PiS wytknęło tvp albo republika? Przecież to były media dosłownie rządowe. Symetryzm tutaj to głupota. TVN czy Onet oczywiście nie są obiektywne, ale tam bez problemu znajdziesz krytyczne materiały na PO albo lewicę