Mam do was #pytaniedoeksperta, czy ktoś wie w jakich sklepach mogę doładować numer w play bezpośrednio na niego, czyli nie przez voucher. Wiem, że można w salonie ale akurat ciotka ma daleko a internetowo jest niekumata. Chodzi o to, żeby poszła do punktu x i podała numer kwotę i doładowanie wskoczyło na numer.
@superglacial chodzi o to, że ciocia nie ogarnia. Wiem, że w salonie można podać numer i doładują, Ziobro problemu dla niej. Myślałem, że jeszcze w jakiś punktach tyłu kolporter/żabka itp można tak zrobić
@jednorazowka wiem, że nawet ja mogę jej to zrobić. Pytam tylko, bo może ktoś ma taką wiedzę i wie czy można gdzieś tak doładować, jak na przykład umrę albo przestanę się do niej odzywać, żeby miała plan B
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
Wiem, że można w salonie ale akurat ciotka ma daleko a internetowo jest niekumata.
Chodzi o to, żeby poszła do punktu x i podała numer kwotę i doładowanie wskoczyło na numer.
#pytanie #play #pytaniezdupy #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@Badmanek: Niech jej koleżanka, sąsiadka itp. doładowuje z banku.
Pytam tylko, bo może ktoś ma taką wiedzę i wie czy można gdzieś tak doładować, jak na przykład umrę albo przestanę się do niej odzywać, żeby miała plan B