Aktywne Wpisy

wfyokyga +127
Jedna z najbardziej w-----------h rzeczy w internecie, wszędzie się rejestruj bo ci k---a nic nie pokaże. Chcesz tylko na chwilę to nieeee, załóż konto. To największego guwna trzeba się rejestrować, w-----a mnie to

źródło: temp_file530163381275777367
Pobierz
lubie-sernik +1
Do osób które są w kołchozie teraz. Czym się mniej więcej zajmujecie? Ciekawi mnie praca nocna
A jeszcze rok temu jak tylko niektóre soki to miały to wszyscy równo ten pomysł hejtowali a teraz jak wyszło, że to pomysł UE to nagle cała lewica pieje z zachwytu nad wspaniałym pomysłem który uratuje planetę xDDD
#nakretki #4konserwy
źródło: image
Pobierz@KonwersatorZabytkow: Jeszcze nie widziałem ani jednej osoby, która by się tym zachwycała. Za to po prostu ciśniemy z was bekę małpki, jak robicie akcję, że jesteście tak nieporadni, aby sobie z taką nakrętką nie poradzić xD Jakbyście o tym nie pisali 24/7 to
@gejfrut100: Bardziej widać polityczne zielonki, które na tydzień przed wyborami zakładają konta, żeby spamować propagandą przeciwko Konfederacji.
@wstanczyk: kto tu jest nieporadny jak teraz wielce zachwycacie się, że wreszcie wam nie spadają nakrętki xD
Widziałeś choć jedną taką osobę? Bo raczej to jednak dalej chochoł który sobie wkręcasz. A już na pewno nigdzie nie
@wstanczyk: tak dosłownie jeden wpis pod moim na tagu #nakretki
źródło: obraz_2024-06-04_134614044
Pobierz@KonwersatorZabytkow: No i nawet w tym przykładzie, który pokazujesz, nie ma żadnego zachwytu, a też jedynie ciśniecie z rozdzierania szat nad tą zmianą. Dociera już? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poczekaj aż się zorientujesz, że generalnie większość prawackich hot tejków właśnie na tym polega, aby najpierw sobie wymyślić pięknego chochoła, aby nim usprawiedliwiać własne zachowanie.