Wpis z mikrobloga

Elegancko kolejny spontaniczny wyjazd kupiony w cenie noclegu nad Bałtykiem bez jedzenia :D

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297947-d573026-Reviews-One_Resort_El_Mansour-Mahdia_Mahdia_Governorate.html

Kazałem się żonie spakować i jak zwykle kupiłem wczasy na wariata.

Bywała czasami i nawet Kenia na 17 dni za mniej jak 8 k (5 gwiazdek) no ale teraz dzieci nie wytrzymają takiego długiego lotu.

PS: Mieszkam nad morzem w PL i w tym roku gofry kosztują 36 PLN :D

#wakacje #lastminute #wczasy #podroze #podrozujzwykopem
Caracas - Elegancko kolejny spontaniczny wyjazd kupiony w cenie noclegu nad Bałtykiem...

źródło: temp_file626924790995195995

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@v-tec: Tatawin (stąd Tatooine) jest trochę za daleko żeby jechać tam przy 7-noclegowym pobycie, poza tym to może być zbyt męczące dla dzieci. El-Jem już łatwiejsze z jego lokalizacji, ale te wycieczki są c---a warte - aby szybciej, żeby obsłużyć kolejną turę i aby chciwiej, bo potrafią jechać po kilku turystów w zupełnie innym kierunku. Są przy tym relatywnie drogie. Już prędzej rozważałbym ogarnięcie sobie taxi w dwie strony skoro
  • Odpowiedz
@Caracas: w sumie nic niespotykanego, przy czym chyba Tunezja ostatnio wraca do łask, bo w ostatnich latach wcale nie widziałem żeby była eksponowana, a zawsze był to najtańszy kierunek z afrykańskich. I niby nie ma nic dziwnego, że w Polsce jest drożej ze względu na większy koszt siły roboczej, gdyby nie... jakaś absurdalna chciwość. Wczoraj w Warszawie na dworcu płaciłem 4 zł za skorzystanie z toalety. Przecież takich cen nie
  • Odpowiedz