@mniejmniejest: @ZAKAPIOREK kupiłem tego v-max i szczerze mówiąc jest prawie zerowa faza po tym jaraniu, to normalne? Jak z lufki palę tą samą ilość, to jestem w innym świecie, a tu... tak jakbym coś powąchał ledwo . Dziwna sprawa, bo nieraz słyszałem i czytałem, że po tych waporyzatorach faza mocniejsza i mniej się pali... a tu lipa
@ZAKAPIOREK: Kolega wyżej polecał v-maxa i po przeczytaniu opinii, właśnie na niego padł wybór, raczej bez większej różnicy czym palę, zasada działania taka sama
Podobno waporyzator to najlepsze narzędzie do jarania zioła, ma ktoś jakiś konkretny model godny polecenia?
przerzuciłem się z klasycznej bletki i filterków węglowych ;)
kupiłem tego v-max i szczerze mówiąc jest prawie zerowa faza po tym jaraniu, to normalne? Jak z lufki palę tą samą ilość, to jestem w innym świecie, a tu... tak jakbym coś powąchał ledwo . Dziwna sprawa, bo nieraz słyszałem i czytałem, że po tych waporyzatorach faza mocniejsza i mniej się pali... a tu lipa
@Dimetox: czy aby napewno zamówiłeś to co ci ja napisałem ( ͡º ͜ʖ͡º)?
wpisałem vmax dla pewności i żadnego modelu z tej firmy nie widzę a tym bardziej z serii manualnych
a już tym bardziej manualne