Wpis z mikrobloga

@Karp_Molotow: ja miałem demona Power Rangers. Mama mnie zabierała do kościoła na 10 a power rangersi powiedzmy zaczynali się o 9:30 i oglądałem początek odcinka i po 15 minutach musieliśmy wychodzić. Najgorzej. Power Rangersów już nie lubię, ale demon mnie trzyma bo do tej pory czuję niechęć do kościoła.
  • Odpowiedz
@Karp_Molotow: Myślę, że rodzice najpierw powinni wsiąść duży rozbieg i z impetem pustymi łbami o ścianę baranka przypierdzielić.
A to, że nie chcę chodzić do tego motłochu z czarnymi #!$%@?, to bardzo dobrze rokuje na przyszłość :)
  • Odpowiedz
@Turbonekro: Ty zmień leki. Takie są fakty. Zmarli dali nam znaki. Ingo Swann miał prawdziwe zdolności zdalnego widzenia na odległość, co potwierdziła angielska wikipedia i pracował dla Projektu Stargate dla CIA. CIA potwierdziła jego dar. Jak powiedział, każdy może się tego nauczyć. Kiedy nic nie było wiadomo o szczegółach Jowisza, jego wizje zostały później potwierdzone przez sondy. Jego skuteczność wyniosła ponad 79 proc. Wiedział, co było w zamkniętych listach i
  • Odpowiedz