Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, stało się, straciłem pracę przez AI. Wybaczcie, że chaotycznie, ale bardzo spanikowany jestem.
Jestem juniorem z 3 latami doświadczenia w pierwszym małym korpo. Do tej pory było nas zasadniczo trzech, dwóch juniorów i jeden senior. Ale z czasem zaczęto wprowadzać AI (dostaliśmy subskrypcje OpenAI i Gemini), a teraz dowiedziałem się, że w nowym roku mogę już sobie szukać pracy... zwolnili nas obu (juniorów).
Próbowałem
Mirki, stało się, straciłem pracę przez AI. Wybaczcie, że chaotycznie, ale bardzo spanikowany jestem.
Jestem juniorem z 3 latami doświadczenia w pierwszym małym korpo. Do tej pory było nas zasadniczo trzech, dwóch juniorów i jeden senior. Ale z czasem zaczęto wprowadzać AI (dostaliśmy subskrypcje OpenAI i Gemini), a teraz dowiedziałem się, że w nowym roku mogę już sobie szukać pracy... zwolnili nas obu (juniorów).
Próbowałem
dabi +11
Wyszło jak wyszło
Tusk obiecał kiedyś, że nie będzie podnosił podatków.
Wszyscy wiemy jak to się skończyło.
Tusk powiedział, że nie ruszy pieniędzy z OFE.
Ruszył.
Tusk obiecał benzynę po 5,20.
Jest prawie po 8
Dobrowolny ZUS mordeczko.
Dobra zagłosowaliście na mnie a teraz spadówa tyrać na patolę.
I ja mam uwierzyć w zapowiedzi, że Tusk będzie umacniał granicę?
W ustach Tuska słowo 'umacniać' oznacza rozbiórkę muru i danie SG banerów ze sloganami zachęcającymi do przekraczania granicy.
#bekazlewactwa
#bekazpo
#zdrada narodu
#polityka
#4konserwy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@matt-pitt: nie wiem jak wychowała Cię mamusia, nie obchodzi mnie to.
Ale ja nie pozwolę się obrażać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Fingolfin89: Obiektywnie mówiąc to bliżej aktualnie benzynie do 5.20 niż do 8 zł, także mogłeś sobie darować. ;-)
żeby nie było - https://www.autocentrum.pl/paliwa/ceny-paliw/mazowieckie/pb/