Aktywne Wpisy
Tommy__ +89
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Ej a tak w ogóle, wszechmocny Piekarz-Bagieta z UK, z dużymi dochodami z YT (jak twierdzi), znajomościami, doświadczeniem na "obczyźnie", ew. jego wielce czcigodna żona, który wpłacił wg topki Tipply 7k samemu Maczajowi nie może pomóc Filipowi?
Łysy taki samarytanin, chce się dzielić kasą Mańka, nie może przyjaciela poprosić o pomoc? Przecież on WSZYSTKO może xD.
Haha, masz shota? No tak, jak sie w---------z w złą sytuację, bo nie kupujesz ubezpieczenia, tj. sorry. Masz z Revolut (xD) to dajcie, ja chora. A chora tez nie bez powodu, no k---a. Pęknięcie kości wszyscy piszą, że musiała się w-----ć. Wg mnie nie i ze "szwagrem" (ten wyraz mi sie kojarzy z discopolo i latami 90 <3) lekarkałkę, stwierdzil, ze po prostu ma osteoporozę wczesną i
Hahahaha, no to podpadli widzom. Chcą kasę od Manka, który nagrywa kalkulatorem, nigdzie nie chodzi, nie ma na nic kasy, poszedł się docelowo "zbłaźnić" do Łysego (ale go zaorał xD) i ma ich dotować? 3 zdrowe byki. No już nie zdrowe. Ale jak się j est schorowanym to sie nie jedzie do kraju III-świata, gdzie kilkanaście lat temu rządzili czerwoni khmerzy. No kur...
Najbardziej mnie przerażą zlewka