Wpis z mikrobloga

Fatalne i zarazem znakomite nastały czasy dla przesiadającego się z Trek Dual Sport 1 “kolarza” ( ͡° ͜ʖ ͡°) na gravela. Stąd pytanie, co wybrać w czerwcu 2024? Specjalnie piszę o miesiącu nadchodzącym, bo już teraz widzę, że promocje pojawiają się masowo na nowe rowery. Mam 189 cm wzrostu, budżet między 6-7 tys. Jak będzie coś sztosowego za 7100 to też będzie brane pod uwagę (nie fiksuje się na każdej stówce). Teraz być może kontrowersyjnie, ale nie chce kross, Romet oraz merida. #gravel #rower
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dickdiepie: wszystko w tym budżecie będzie w brzydkim kolorze i będzie mieć brzydkie ramy XD. Jak to ci nie przeszkadza to na rynku wiele modelii znajdziesz w tym budżecie - Canyon, ridley, giant itd.
Miałeś treka który nawet przy niskiej cenie jakoś wygląda. Tak jestem rogaczem i dołożyłem kasę do swojego checkpointa alr5, aby miał jakikolwiek inny kolor różny od gowna i rama jakoś wyglądała. ( ͡°( ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@dickdiepie odebrałem Rometa Boreasa w zeszłym tyg. Już kilka trasek objeżdżonych (właśnie na podhalu jestem) i jest świetnych. Na razie nic w nim nie wymieniam.
  • Odpowiedz