Wpis z mikrobloga

Planujemy polecieć do Rzymu w październiku na kilka dni. Wylot z Warszawy.
Będzie nas razem 8 osób (w tym 2 dzieci).
Kiedy kupować bilety żeby były najtańsze? Czy kupować już teraz bo będą tylko drożały?
Jak patrzę na Skyscanner to chyba warto jeszcze zaczekać.
Jakie macie doświadczenia?
#podroze #podrozujzwykopem #turystyka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fabinho: loteria. Na pewno za wczasu kupcie bilety na atrakcje dodatkowe. Ja rok temu chciałem kupić bilety do paru miejsc z miesięcznym wyprzedzeniem i już się nie dało. xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Fabinho wydaje się cena ok jeśli z bagażem. Natomiast czy na pewno tyle potrzebujecie? Na parę dni spokojnie można się spakować w poręczny, ewentualnie wziąć jeden większy bagaż i dać tam rzeczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Konkol: czemu mają nie kupować przez skyscanner?

@Fabinho , jeszcze masz trochę czasu i mogą stanieć. To dość popularny i tani kierunek. Za 500-700 zł za os z bagażem to będzie dobra cena.

Ciężko coś radzić gdy jesteś początkujący w temacie bo ludzie potrafią każdy głupi błąd popełnić. Warto rozważyć np. czy dziecko aby na pewno potrzebuje 23 kilo walizki, czy może jednak spakuje się z rodzicami. Możesz też
  • Odpowiedz
  • 0
@kishibashi bo to pośrednik i jak coś się wykrzaczy, to jest dużo problem z zmiana lub odzyskaniem kasy. Na Fb widziałam znowu fale jakichś kwiatków typu brak powiadomienia o skasowanym locie i nawet ostatnio, że brak biletów wystawionych w ogóle...
  • Odpowiedz